to od vás teda ale jako paruka fakt vypadá, úplně vidím ten přechod
ale to nahoře od mutziputzi mi přijde jiný.

to od vás teda ale jako paruka fakt vypadá, úplně vidím ten přechod
ale to nahoře od mutziputzi mi přijde jiný.

Andy má kolena v pořádku, ale ty palce nic moc

Mně by se to taky dost eklovalo. To je jako nasadit si cizí zuby ![]()
![]()
a lytka sirsi nez stehna mi ponekud zvedaji zaludek (neshledavam problem v lytkach aby bylo jasno)
ty s tema kolenama nedas pokoj.![]()
Palce tedy fakt nic moc,asi deformace z lodicek,ale ac Veresku moc nemusim zaz do vlakna vip zjevy je trochu silna kava,ne?
Nohy jsou dle mého proporčně zcela v pořádku, v topíčku jak my mladý řikáme)))
mít stehna huběnější než její hubená dcera, to je teda moc. dřív tak vychrtlá nebyla, ne? mně se normálně minimálně její postava líbívala, ale tohle je hodně ![]()
Mně se Andrea líbí, proto mám radost, když se narazí na nějakou vadu, palec, minule plombu že má velkou amalgámovou, malý radosti prostě![]()
Podle mě má postavu naprosto bezchybnou
![]()
Přiznám se, že vychrtlost taky nevidím. Ona je prostě takový fyziognomicky typ - štíhlé a dlouhé končetiny.
Podle mě boří leda židle, nikoli mýty![]()
Téhle půvabné dívce se vysmívali, že je příliš tlustá na bikiny: Ona jim vytřela zrak a boří mýty o dokonalé váze!
Zdroj: http://www.extra.cz/tehle-puvabne-divce-se-vysmivali-ze-je-prilis-tlusta-na-bikiny-ona-jim-vytrela-zrak-a-bori-myty-o-dokonale-vaze

Chichi, na té první fotce je v kabince pro vozíčkáře? Do normální se nevleze? ![]()
Fascinuje mne ta sukně na druhé fotce.
Mně se Andrea líbí, proto mám radost, když se narazí na nějakou vadu, palec, minule plombu že má velkou amalgámovou, malý radosti prostě![]()
Drobný vady a malý radosti? Tak jedem.
Obrovský plachty (teď snad aspoň přišitý)
Kachní nos
Šilhá
A ty nohy má teď teda děsný! Celý. ![]()
To napsat někdo vo mě, přísahám, že sahám po antidepresivech, ještě že se Andrea věnuje hodně tomu právu a nemá čas to tady sjíždět, co?![]()
Já bych Andreinu postavu brala hned, stejně tak třeba postavu Simony Krainové nebo Daniely Peštové - podle mě to jsou prostě pěkné, štíhlé a přitom ženské figury.
Jejda aby mě tak zažalovala! ![]()
To napsat někdo vo mě, přísahám, že sahám po antidepresivech, ještě že se Andrea věnuje hodně tomu právu a nemá čas to tady sjíždět, co?![]()
![]()
Ty perlis.
mně na těchle velrybích modelkách fascinuje, že to jsou většinou krásné holky, pěkné obličej, nádherné vlasy...a ta s odpuštěním hrozná postava. kdyby zhubly, padal by jim k nohám každý chlap. a nemusely by nutně hubnout na míry verešové
stačilo by, kdyby jim neviselo břicho přes pásek a nad koleny se nedělal tukový záhyb.
vony jsou prave jeste stastny tim, ze maj krasnej oblicej. mnohem horsi je bejt seredna velryba
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.