" kdyby zhubly, padal by jim k nohám každý chlap"
O tom si dovolím zapochybovat. To už by byly příliš hezký, a chlapi by si je zařadili k nedostupnejm fiflenám (čti: báli by se jich). Řekla bych, že v týhle podobě mají nápadníků mnohem víc.
" kdyby zhubly, padal by jim k nohám každý chlap"
O tom si dovolím zapochybovat. To už by byly příliš hezký, a chlapi by si je zařadili k nedostupnejm fiflenám (čti: báli by se jich). Řekla bych, že v týhle podobě mají nápadníků mnohem víc.
Tohle vidět Rubens, tak sahá po štětci.
Vereska se mi nelibi v obliceji a chodi vetsinou oblikana jako nevkusna rusanda, ale postavu ma paradni.
Fakt, jako fakt je to sexy ?
(komentář pod fotkami zněl: Rodrigo Alves nafotil sexy fotky.)

Co to je?
Vyzera to,ako by niekto lepil povystrihovane casti roznych tiel dokopy.
..že? :) a to dle článku utratil x milionů, aby vypadal hezky..nu..nepovedlo se :)
Dárek pro Mutziputzi
kachní nos! a hned dvakrát! ![]()
Kralovna parizsky jede zlutou kabelku, to ma 100% tady vocad podle me!
Seksy jak dva keksy, říkaj' dneska děti. Už tu nějaká fotka téhle věci byla, pořád jsem se k ní musela vracet. Teď se opět nemůžu odtrhnout. Už chápu, proč lidi chodili do obludárií.
No takovejch peněz, ale ty nohy! ![]()
Snad ne kolena?![]()
Kolenový mánie se ne účastním, ale k tomu vyplastěnýmu tělu mi ty hobití tlapy s křivejma prstama a vs. zanedbanou pedikůrou úplně nejdou..
No jo, jede postupně a na hohy si holt ještě nevydělal.
![]()
Holky jsou pěkný. Mně kachní nosy nevadí.
obludárium ![]()
Seksy jak dva keksy, říkaj' dneska děti. Už tu nějaká fotka téhle věci byla, pořád jsem se k ní musela vracet. Teď se opět nemůžu odtrhnout. Už chápu, proč lidi chodili do obludárií.
+@ounz ja myslela,ze se bavite o Veresce a kralovne parizsky.![]()
Az kdyz byla rec o nohou tak mi to doslo,pac jsou jen do pasu.![]()
Holky jsou pěkný. Mně kachní nosy nevadí.
Jak se pozna kachni frnak? Jako jestli zjistim ze ho mam, k nemu kolena, je to dal pro me vo nicem!
kachní nos! a hned dvakrát! ![]()
Já vim - je toho nějak moc najednou ![]()
Pod jakým nickem sem asi leze? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.