Koukáš na královnu Pařížský z ánfasu a ptáš se, co je to kachní frňák?! ![]()
VIP zjevy
Babičko, proč máš tak velkou hlavu? ![]()
Protože můj mozek rád plave v lihu.
prosim vas a ten tvor si nechal ty prsa vymodelovat? u zensky by se reklo dve lentilky pod kobercem, ale u chlapa?! ![]()
Kde tam vidíš chlapa
?
Ten tvor
si nechal operovat kde co, zde je odkaz na článek, je tam i víc fotek, ale je to fakt jen na vlastní nebezpečí..slovy klasika: "jdu blejt velebnosti"
Kruciš neumím to vložit jako přímý odkaz
..upraveno, díky paktofonika
Ha..děkuju :)
Možno sa taká narodila a možno je to Maybelline ![]()

no vypada chudak dost blbe, tak jestli by si nemela na nejakou zajit ![]()
no vypada chudak dost blbe, tak jestli by si nemela na nejakou zajit ![]()
![]()
Jo, v dnešní době by jí už mohli pomoct, někteří plast. chirurgové dokážou úplný zázraky! ![]()
Ak by niekto nevedel ako vyzerala Kucherenko pred... Už vtedy sa chválila že má nové prsia

![]()
Tento tvor je jen další neúspěšný pokus o vytvoření dokonalého člověka. Další stupeň by mohl být Khan Noonien Singh ![]()
hm, její nová identita vypadá tak, jak si představuju petru lovelyhair tak za pět deset let
ukazující novou rtěnku na zvětšení objemu rtů.
Ale Slovenky si v tomhle docela libujou zřejmě, viděla jsem víc takovejch strašidel, co nepochopily, že horní ret prostě má bejt menší než dolní, jinak to vypadá jak nafukovací panna. Např. nějaká bývalá miss..

kdybych vypadala jako kurecherenko před, budu dvakrát denně věnovat zápalnou oběť pro jistotu všem v úvahu přicházejícím božstvům jako díky za tu nádheru...a ona TAMTO ![]()
jezis tuhle proti mne sedela jedna takova v metru.Ja to videla na zivo asi poprve,to byla hruza a ja z ni nemohla spustit oci a mela pocit,ze ten ret kazdou chvilku exploduje.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí