Kdepak v ruce! Jedině na ruce přece. Aby vynikly nehtíky.
VIP zjevy
Kdyz ja ted nevim, jestli ma Tory Burch dost velke, vyrazne a rozpoznatelne logo...
Ale Guess by sel, to souhlasim...
To má na jahody. A k tomu jistě sportovní obuv. Ale že se na výletě udělají takhle skleněné oči, to jsem nevěděla.
Tak jsem si ze zvedavosti podivala na FB te "Marusky Ruzickove", to je des!! Jestli se Ruzicka jeste nekdy vzpamatuje...? Smesni jsou z mnoha duvodu, nejvic me pobavilo, jak jim svití zuby z těch smazenych tvari
tak ten profil fascinovane sjizdim :d
Jak může plastová figurína výletovat![]()
Tory Burch má to logo hlavně úplně hnusný. V jakékoli velikosti.
Já jsem hrozně liberální člověk, ale teda přiznávám, že být na místě Růžičkových dětí, byla bych z macechy štětky poměrně mrzutá, asi bych mladejm moc nepřála dokonce, strašná představa a ta ostuda vůkol, no to nechceš prostě!
Musim priznat, ze mne lehce zatrnulo pri cteni jednoho titulku, kde bylo neco v tom stylu, ze Ruzickova prvni manzelka Eva by z Vladimira a jeho Marusky mela urcite radost /a nebylo to mysleno ironicky/... Tak urcite... ![]()
fuj, růžičková má i ten bradavicový piercing "madona", fuj ble hnus ![]()
Mně se líbí, jak štětka umí se selfie tyčí, takhle to vynálezce určitě myslel))))

![]()
![]()
Co je špatně? PS.: já nemám selfie tyč. Jakože ta tyč nemá být vidět.
A jinak nebuďme uzkoprsé, třeba dobře vaří a při návštěvách nabalí do krabiček i dětem na celej tejden:-D
Taky nemam, ale prave ze bych si myslela, ze nema bejt videt no, dost jsem presvedcena, ze autor v tom videl to know-how, zas ale Mana by tycim mela rozumet lip nez ja, treba ji krivdim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty wogo, viděl ji někdo naživo? To není možný, aby to byla taková plastická hrůza?!?!?! To jsou fotofiltry?
A je nebo není těhotná? Neretušovala si i břicho???
A co on to má za ty trenky, s pidi ptáčkama?
tedy Vy máte tolik otázek ... ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí