To musí bejt hrozně příjemný na léto si na vlastní 3cm vlasy nechat přicvakvout toto![]()

To musí bejt hrozně příjemný na léto si na vlastní 3cm vlasy nechat přicvakvout toto![]()

Ta pusinka taky nevypadá uplně příjemně:-D.
Mně je celá neskutečně protivná musím říct
Kdo to je?
Erbová
Není to ta bejvalá Řepková? Vždycky měla dobrej sestřih, ty krátký vlasy... tohle je úplně k ničemu.
Hlavně bych si jí úplně moc chtěla pohladit, si neumim představit mít na hlavě přicvakaný cizi vlasy.
Mně by se to taky dost eklovalo. To je jako nasadit si cizí zuby ![]()
Jo aha, jsem ji nepoznala. Dik.
Jo, je to ex - Řepková. Ty krátký vlasy měly šmrnc, tohle je o ničem, tuctovka jako dalších 50.....
já jsem ji jednou viděla naživo (s Řepkou v Ikee :-D) a je teda moc hezká, působila na mě dost jinak než z fotek. Řepka teda moc nezapůsobil.
Ups ja som myslela ze to je Decastelo
A já jsem se lekla, že Jitka Zelenková použila beauty filtr.
![]()
Tak teď se nemůžu přestat smát!
A já jsem se lekla, že Jitka Zelenková použila beauty filtr.
Ale to by mohlo bejt!
![]()
no mně by hlavně zajímalo, jak to má vyřešení nahoře v pěšinkách, aby to nebylo vidět
protože normálně člověk musí mít tak dlouhé vlasy, aby to shora kryly. spoj vždycky je vidět.
Neni, četla jsem že jí to ňákej brněnskej maestro přidělal na její vlasy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.