Jiná Realita Spis to bude tak, ze ja to hodnoceni ala nepekny a pro uchyly a blahe pameti tady jede ztrhanost, vyzilost, to priblbly sexiii a kaceri a podobne proste nepouzivam...vyjimku priznavam, myslim ze Janeckovu knezku jsem oznacila za Knedlicku, je mi nesympaticka.
VIP zjevy
Zarinya Mutziputzi Oboji jsem myslela adekvatne k veku;-).
Mutziputzi no ale já taky ne (tedy nevím, jak jindy, myslím teď konkrétně), já jen píšu, že prostě ten úsměv je pro mě hrozně divnej. myslím, že na tom ani není urážlivého.
Jiná Realita Ovsem tvoje mati me rozcilila snad na dalku, jak ti tohle muze rict???
Mutziputzi tiež sa hlásim ![]()
Jasmína sa mi nepáči, na mnohých fotkách mi pripadá trochu ako transka. Ale zrovna za to celkom nemôže, možno by pomohlo, keby si nedávala nafúknuť pery a nalepené mihalnice tiež nepomáhajú. Každopádne jej postavu a zuby by som brala všetkými desiatimi!
Čo sa výberu Rytmusa týka, tak Dara sa mi páči oveľa viac, ale tak zjavne potreboval niečo iné. Nech sa im darí! ![]()
Já tady snad založim vlákno Masochistické okénko, kde když dá člověk pěkně detailní fotku, bude se moc dočíst, že má opravdu nepěkný úsměv nebo je typ pro úchyly, podle mě to pobaví a připraví do života. Už mam několik nominantek do hodnotícího komanda!
hezky přední kamerou!!!!!
Mutziputzi no ale měříš dvojím metrem...mně vadí urážlivý vyjadřování, ať už je to knedlička nebo že má někdo hubu jak vjezd do pískovny, sisa promine, ale i ta transka.....že se někdo někomu nelíbí, na to má každej svatý právo, ale ty posměšky a urážky všech okolo, to je fakt vždycky peklo
sisa.b pro mě jsou teda dost podobné, takové neženské typy. Jasmínu jsem slyšela v tom Krausově pořadu mluvit o dítěti a můj dojem to teda jedině potvrdilo.
Potrefenáhusa ospravedlňujem sa, to slovo bolo nemiestne, dá sa to sformulovať inak
jinx tyjo, já zdakeka nejsem tak hezká jako ona a trochu mě znervozňuje, že každej, kdo se do mě teoreticky zakouká bude nutně muset bejt úchýl!
Co mam dělat?
Karja myslim,ze v tvem veku si to opravdu neumis predstavit....nic ve zlem,ale je to tak.![]()
Mutziputzi no ale měříš dvojím metrem...mně vadí urážlivý vyjadřování, ať už je to knedlička nebo že má někdo hubu jak vjezd do pískovny, sisa promine, ale i ta transka.....že se někdo někomu nelíbí, na to má každej svatý právo, ale ty posměšky a urážky všech okolo, to je fakt vždycky peklo
Přesně!
Zarinya Ja to tu psala uz jednou, ja netvrdim, ze chci vypadat lip, ale jinak. Ja jsem ji videla v tom serialu a mne se proste v obliceji fakt nelibila,pro me je to hodne neprirozene. Nevim nakolik tomu nahravaji kamery a nazivo je jina, ale tam byl dost patrny nabeh na kocici zenu. Zas nemusim bejt samice za kazdou cenu, staci mi vypadat normalne.
Karja ja ti to nebudu vnucovat,ale taky se neumim a ani nechci vzit do zeny ktery je sedesat.......jak myslis,no.![]()
Jiná Realita nechápu, že je tvoje máma schopná říct ti něco tak hnusnyho... to je strašně smutný
Ounz taky uz mě parkrat zarazilo, co jsou tady schopný některý lidi vypustit z pusy ![]()
Karja
mně je víc než 45 a v obličeji bych tak opravdu vypadat nechtěla (postavu bych brala.-)
Edge No..
jinx tyjo, já zdakeka nejsem tak hezká jako ona a trochu mě znervozňuje, že každej, kdo se do mě teoreticky zakouká bude nutně muset bejt úchýl!
Co mam dělat?
Musíš dávat bacha, s úchylama není radno si zahrávat! Taky nejsem tak hezká jako ona, takže si večer radši pořádně proklepnu manžela ![]()
Jiná Realita Tvoje máma mě teda pěkně nadzvedla, to jsou žvásty toto!!!
Já bych teda vypadat jako Krainová klidně brala, i když to taky můj ideál krásy není-už bych s tím u sebe nějak rozumě naložila! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025