barbucha Co je na ni strasnyho?
VIP zjevy
Mutziputzi nic
barbucha Jasmina je hrozne pekna zenska, fotky z tyhle akce me taky prekvapily, myslim, ze se proste hodne spatne nalicila. Teda ona nekde rikala, ze se licit sama neumi, ze se vzdy nekomu sveri, tak to tentokrat nekdo trochu podelal:-D
Je krasna

Tak obočí má jak Rolincová... a ty vyceněný zuby mi naháněj strach!
Prostě mi přijdou jako značně podobný typy (na čemž by nebylo nic divnýho) - dvě pirani...![]()
jinx Jo, jak jsem psala, ze jako Krainova bych nechtela v petactyriceti vypadat, tak jako Alagic teda ted hned jo a zaplatila bych za to hodne! I si myslim, ze bez tech instagramovejch filtru a cancani vypada jeste mnohem mnohem lip.
Karja je krasna, ale to vis, rytmus je uchyl ![]()
jinx Strasnej, mozna je I gay nebo nekrofil.
barbucha Obočí má svoje a zuby jak z reklamy na pastu, IMO
a o jakou úchylku konkrétně se jedná? :-)
Karja jj a jasmina by mela chodit kanalama. To je fakt smesne hejtovat tak krasnou zenskou :Dv
Karja ja myslim,ze ve triceti(coz odhaduju,ze ti je)nechces vypadat jako zadna petactyricitka(Krajnova)pockej za par let.![]()
Karja tak vypadat v pětačtyřiceti jako třicetiletá Jasmína by bylo fajn
Svoje? Dřív nemívala takovýho brežněva... zuby má bílý, vo tom žádná. Ale proč si všechny musej ty pysky přifukovat, proč, proč... ![]()
barbucha To víš, Jasmína napamatuje léta kdy se škubalo, neví co je hezkýho
A přifouknutí teda taky nevidim
jasmina má imo nepěkný úsměv. mně se tedy tento typ vyceněných úsměvů hrozně nelíbí (i když za to lidi samozřejmě nemůžou, protože se tak narodí). zuby sice zářivé má, ale...něco na jejím úsměvu je prostě pro mě něco divného, myslím, že do reklamy na pastu by ideální úplně nebyla. když se směje se zavřenou pusou, tak mi přijde pěkná, i když můj ideál krásy to není.
Jasmína byla jestè krásnější v mikádu, pak nasadila chrouny a kouzlo bylo pryč.
Já tady snad založim vlákno Masochistické okénko, kde když dá člověk pěkně detailní fotku, bude se moc dočíst, že má opravdu nepěkný úsměv nebo je typ pro úchyly, podle mě to pobaví a připraví do života. Už mam několik nominantek do hodnotícího komanda!![]()
Mutziputzi prostě se mi nelíbí úsměv. pokud bys to chtěla takto, tak tady nesmíme nikdy o nikom napsat, že je na něm cokoli, co se nám osobně nelíbí. prostě by byli všichni už jen dokonalí, bez kazu, pokud by se líbili tobě.
Mutziputzi jinka já se to toho okénka klidně můžu dát, jsem na kritiku zvyklá, třeba moje vlastní matka opakovaně prohlásila, že jí stačí se podívat na můj xicht a je jí zle. žít se s tím dá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje