Na Instagramu z ni ma clovek az trauma, ale koukam ze dobry![]()

Na Instagramu z ni ma clovek az trauma, ale koukam ze dobry![]()

Mutziputzi ty zily....budu mit nocni mury
Mutziputzi postava super
ale hlava divna! Je to tím make-upem? Nebo křečovitym výrazem?
Mutziputzi dobry je za tři, to by odpovídalo. Když odmyslim ten nakytovanej obličej
Mutziputzi jak se mi normalne libi,tady se mi nelibi.
Mutziputzi Nelíbí se mi. Navíc si začala nehezky nebo neslušivě líčit očí. Oproti vystajlovanýmu IG rozdíl víc než patrný.
Ja bych řekla, že dobrý. Takhle zblízka je to vždycky trochu násilný.
Mutziputzi Za mě dost dobrý.
mně přijde, že strašně tlačí na pilu, že by vypadala líp, kdyby trochu ubrala
Potrefenáhusa mně teda přišla strašně v křeči odjakživa.. a to se může asi jen stupňovat
Tak Betty jestli je vhodný vypadat dobře jen z dálky tak su klidná:-))
Měla by ubrat v obočí a řasách, tohleto je strašně tvrdý a přidává jí to roky.
Mutziputzi ty smetáky na očích jsou fakt moc. a to ani není zabraná nějak zásadně zlízka, to musí působit úplně strašně. jinak mi přijde celkem v pohodě, až na ten přirozený výraz :)
Já vůbec nemám problém s tím, jak vypadá, tyhle obočí už jsou na mě moc, ale celkový dojem dobrý. Jen teda tam už asi napořád vidím tu Pilarku. Čím to je?
viktorka_od splavu Tady je to dobre videt, nosoretni ryhy
Asi jo, ta spodní půlka obličeje.
dynda brada, tvar hlavně horního rtu a celkově spodní část obličeje.
Tak Betty jestli je vhodný vypadat dobře jen z dálky tak su klidná:-))
s pribyvajicim vekem se taky radsi fotim z vetsi dalky
a poodstupuju od zrcadla.....
Tak vono mimochodem tohleto je taky strašný. Ten Rytmus musí bejt fakt úchylnej ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.