Dadoo Třeba který?
VIP zjevy
razorblade Tu sem prave myslela
razorblade jo, taky... Pak jeste ve dveřích v metru... Tam mam pravou nosoretni ryhu hlubokou jak jeleni prikop ikdyz ve skutečnosti téměř žádnou nemam
Hele ja si tuhle hnipadala oblicej (fakt to bylo nalehavy) za pomoci zrcatka v mobilu a ted to najednou blejsklo! Jako tak obava, ze to nebylo zrcatko ale kamara a posilam nekomu pres whatsapp....
Zarinya No a nemuzu si treba myslet, ze bych radsi vypadala jako ty nebo nektery jiny baby tady? Mne se proste nelibi a basta fidli! Ale vystrihnu si jeji obrazek a za 15 let napisu!
Karja tak jo![]()
stes metro!! Tam jsou nejaky specialni skla na to!! Tam mi vylezou i ty vrasky, co budu mit az za deset let :(
Ounz mne uz se to taky nechce vysvetlovat, Pinot Noir to myslim pochopila dobre.
bram V metru vypadaj všichni jak šišouni v new yorku
Kokoska Podle mě nepochopila, to jedno slovo bohuzel zabilo celou diskuzi, což je prave jakoze "legrační", ze se přestane diskutovat o původním hloupým příspěvku a řeší se to jedno slovo
Potrefenáhusa díky
Potrefenáhusa Ja si teda vzdycky v metru pripadala slusive, ale mozna je to tim, ze jsem tam malokdy nosila bryle, kdyz vsichni pisete, ze hruza;-)
Potrefenáhusa o to slovo mi vubec neslo, jen o to, ze vcera jinx kritizovala neco, co sama taky dela, a nahodou zrovna dneska. Snad od toho jsou tu diskuze a moznost vyjadrit svuj nazor, holt je nekdy stejny jako ma nekolik dalsich lidi. Ale snad neni nutne hned ironizovat "jen se podporujte" apod.
Karja Ja vypadam v metru bajecne napriklad
Mutziputzi Tak jo, tak ja taky!
Karja ja taky!takze me debata o oknech v metru prekvapila.![]()
Ja ve slunečních brylich taky... Jednak mi slusej a jednak mam rozostreny videni![]()
Kokoska Podle mě nepochopila, to jedno slovo bohuzel zabilo celou diskuzi, což je prave jakoze "legrační", ze se přestane diskutovat o původním hloupým příspěvku a řeší se to jedno slovo
Myslím, že původní příspěvek o zoufalkách bez chlapů byl shledán jako hloupý a trapný celkem jednoznačně. Nadávka diskuzi nezabila, byla úplně zbytečná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025