Umysl bohuliby, dojem rozpacity
https://www.alexbygianni.com/cs

Mutziputzi Jezis to je osklivy. Jakej je umysl? Nejaka charita?
0zero7 Nedonošený děti blabla no, ceny Max Mara a design Jitex Písek
Mutziputzi oh, uplne na me dychly casy prvniho porevolucniho boutique u nas na malomeste
jinx no presne, uplna nostalgie, tehdy jsem z toho byla cela hin
barbucha škoda, ikdyž myslím, že se to za pár dní přežene a ani jeden nedovede být bez pozornosti chudoby
Mutziputzi teda fuj, to bych těch 13 litrů dala radši jen tak, tohle by bylo za trest
Míň těhotná než já, kde to břicho jako bere??

crazydaisy Lilinka![]()
Mutziputzi zkus to svoje vyspulit a povolit, uvidis ze na fotku by to taky stacilo:D ale jaks prisla na to, kdy rodi? A kdo to vubec je?![]()
711990 To úplně nechápu tu exhibici s tlustym břichem, estetika mi uniká![]()
...já bych to spíš vnímala, že chtějí prezentovat/podělit se o svoje momentální maximální štěstí... Nebo tak něco.
V tom případě je jim asi většinou buřt, jestli vypadají podle nějakých měřítek esteticky![]()
Miru já to beru, ale ona žádný těhotenský břicho dle mého mít nemůže takhle brzy, vystrkování vypasenýho břicha je spíš legrační či teatrální
Mutziputzi ještě v 6 měsíci nikdo nevěděl, že jsem těhotná a v 8 si mysleli, že jsem si dala k obědu knedlo vepřo tělo.
A někdo si stěžuje, že nic a pak to břicho vyroste přes noc.
Výdrž, třeba tě to ještě překvapí ![]()
Míň těhotná než já, kde to břicho jako bere??
Velikost placenty, dítěte i množství plodové vody nemají všichni stejné.
...nečtu všechno pořádně - co je "hodně brzo".?
Mě "vyrostlo" hned před třetím měsícem...![]()
Catherinne Já bych vydržela takhle ráda až do konce právě![]()
notna To by mě nenapadlo, děkuji![]()
Mutziputzi nó, my pak měli 1.600g měsíc v inkubátoru, tak v až slova, to asi nechceš ![]()
Mutziputzi to je druha vec;) jsou lidi co chtej aby se co nejdriv videlo ze jsou tehotny a tak spulej bricho, co jeste neni dite, ale jen nafoukly speky :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.