Karja já vůbec nechápu, o čem se bavíte, co znamená, že "lidi zacinaj za sva preferovana jmena nabizet penize"?
Taky nechápu.
Karja já vůbec nechápu, o čem se bavíte, co znamená, že "lidi zacinaj za sva preferovana jmena nabizet penize"?
Taky nechápu.
Karja Já to pochopila hned!! Cítím se teď děsně inteligentně, dík!
Ale nedám ti ani kačku za to svoje stupidní jméno. Ovšem pokud se narodí na moje narozeniny, možná nějaký ten příspěvek zvážím....![]()
Garfie Aaaaa, 23, ze! A my si pro ten darek osobne prijedem! Pritel tak jednou za tyden mluvi co tak v te Olomouci zase s detma podniknem:-D:-D Proste top destinace!
Pinot Noir Pardon, no moji pribuzni nabizi financni odmenu za jmena, co by chteli.
Mutziputzi Jo, no doma to nevedi, nechteli;-)
Karja Tak se snaž!! ![]()
Karja Já už to tu psala, ale mému známému se narodil syn a dostal jiné jméno, než měli všichni chlapi v rodině před ním. A děda si posteskl, že měl připraveno 300 000,- jako dárek, ale když se kluk jmenuje jinak, tak nic. A oni ho přejmenovali. Fakt, nekecám.
Karja Aha. Tak to mi hlava nebere. To jako opravdu někomu záleží na tom, jaké jméno dá dítěti někdo jiný?
Nevím, z koho mi ta brada spadla víc, jestli z toho dědy, nebo z těch rodičů.
Pinot Noir Ono je to spíš o otcovi a dědovi, maminka to těžce nesla. A ty dva jsou blbci oba.
999 No, to jsou ![]()
999 to je fakt priserne ![]()
999 Jezis, to je hrozny!!! No to u nas takhle neni, vsechno je v ramci legrace, 300 by urcite nikdo nedal:-D:-D. Sakra, co to mam za rodinu:-D:-D
Pinot Noir Ne, kazdej proste rekl dve jmena a nekomu je to uplne jedno, jinyho by to zase treba potesilo, mamka by si treba ty svy vybrany prala hodne, to je ruzny. Ale uprimne, kdyz segra zvazovali nad mym jmenem tak jsem hrozne lobovala a slibovala hory doly:-D Kazde jine mi bylo jedno, ale to svoje jsem pro neter hrozne chtela:-D:-D. A ji by jeji jmeno pro moje deti taky udelalo radost.
Mutziputzi nó, my pak měli 1.600g měsíc v inkubátoru, tak v až slova, to asi nechceš
tak tak, nas tohle asi ceka. A ten štres bych nikomu neprala. Navic to klamani telem neni uplne vyhodne, protoze sice vypadas na sesty mesic, ale to nic nemeni na tom, ze jsi na rozsypani a taky se tak citis. Pro ostatni to ale vypada, ze bys zabehla osmistovku, ale uz si ani netroufnes dobehnout 20 metru k zavirajicimu se autobusu...
To je hezky

Mutziputzi Z toho uprimnost uplne tryska![]()
![]()
Karja Já už to tu psala, ale mému známému se narodil syn a dostal jiné jméno, než měli všichni chlapi v rodině před ním. A děda si posteskl, že měl připraveno 300 000,- jako dárek, ale když se kluk jmenuje jinak, tak nic. A oni ho přejmenovali. Fakt, nekecám.
Hezky pěkně
Já mám zas známý, naprostý neznabohy a socany, který, byvše podobně vydíráni babičkou, mazali promptně do kostela (v kterým jakživi předtím nebyli) pokřtít svoje potomky
Takže nic překvapivýho - co některý dokážou kvůli prachům zkousnout.
To můj děd nenabízel sice žádnej finanční benefit, ale zarytě trval na tradičním rodinném jméně pro vnuka... a nijak ho nerozhodilo, že se narodili rovnou dva. Očekával s jistotou a s radostí, že se oba budou jmenovat stejně
No, neklaplo to.
Pořád nechápu to uspořádání - peníze za preferovaný jméno? To je jako fakt stejnej případ jak o něm píše 999??
To můj děd nenabízel sice žádnej finanční benefit, ale zarytě trval na tradičním rodinném jméně pro vnuka... a nijak ho nerozhodilo, že se narodili rovnou dva. Očekával s jistotou a s radostí, že se oba budou jmenovat stejně
No, neklaplo to.
Se trochu ztrácím..jako dva vnuci dvěma různejm potomkům, teda bratranci, nebo dvojčata?
barbucha Jo, uplne stejnej pripad,to vejs pisu prece!:-D
Jako jo, Slovakova je prostinka az to dverma triska, ale stejne :D co to asi jsou ty obstrukce...

jinx ja vubec nevim co tim chtela sdelit, fantasticky pouzity obstrukce![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.