TTak image cool holky, co nepřibrala ani gram, těhotenství bere s nadhledem a věci spojené s mateřstvím ji iritují jsi obsadila ty, tak co má holka teď dělat.
VIP zjevy
dzizisketa Ráda bych ti to odkejvala, to mi věř![]()
A co je to za buchtu?
Karja SK tenistka
Mutziputzi Pockej, to je ta Cibulkova? To bych ji nepoznala
Karja přesně ta
Mutziputzi Jee,no tak ta by si mohla dovolit teda lichotivejsi fotku....jsem usuzovala na nejakou kozatici, kde by to stejne vyslo zmrsene.
Mutziputzi ona má Cibulková na hlavě krabičku?
O tehotenstve Cibulkovej sa hovorí už pomaly od začiatku roka a čítam, že je tehotná 4 mesiace.
Ja som pri prvom decku dlho nemala žiadne brucho, pri ďalších mi vybehlo brucho skôr a štvrtom ma tipovali na pôrod už od polovice tehotenstva ![]()
sisa.b já úplně stejně. To tělo už prostě ví, co ho čeká a neklade odpor
Tak I ta Safarka me predbehla a maj s Plekym Leontynu! Lili, Leontynka, tak ono snad frci to L!
Karja Já v trendu jedu už 42 let! Jinak teda Leontýna je strašný jméno.
Mutziputzi Taky se mi nelibi, ale nevim jiste, zda je presne Leontyna. Na supru pisou o Leontynce, tak odhaduji. hele dneska jsem premyslela o tvym trendu, lidi zacinaj za sva preferovana jmena nabizet penize. Lucie a konkretni datum je zrovna za desitku....
Karja Lucií neurazíš podle mě, teď už jich neni jak psů. Na čem je největší vejvar? Já bych dala hodně za Zdenu a dneska!
Mutziputzi Jeste je samotnej Boris bez datumu za 5 a vecer zkusim mamu, ta hodne lobuje za Mariana, kolik by to tak hodilo!
Karja Ja myslela ze gender uz zname, tak jakej Boris??
Karja já vůbec nechápu, o čem se bavíte, co znamená, že "lidi zacinaj za sva preferovana jmena nabizet penize"? ![]()
Karja Libuna je volna![]()
Karja L je pekne nahovno... hlavne pro nas, kteri hov 50 procentech pripadu neumime poradne vyslovit![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje