Natali Ruden, autorka róby, tvrdí, že Češky se bojí poutat oblečením pozornost.![]()

Natali Ruden, autorka róby, tvrdí, že Češky se bojí poutat oblečením pozornost.![]()

Jenže tady je oblečení až to poslední, co poutá pozornost.
![]()
děs a ještě na míru? Chudák ženská, to se fakt nepovedlo.
jestli to nějaká krejčová šila na míru tak by se měla jít utopit
Třeba přes noc vyrostly...
Natali Ruden by měla neprodleně zalézt zpět do nory, ze které vylezla...
Musela jsem si vygooglit Natali Ruden, měla jsem pocit, že působila někdy za husitů a ono jí je teprve 47. ![]()
"
Čo to je za pózu? Spadla som a bolí ma noha? ![]()

Já jen nechápu, jak to, že se jí do toho oděvu (šaty je pro tohle silné slovo) levé prso vešlo a pravé už tam nenacpala a takhle jí trčí ven, navíc přeřízlé v půli? To my vysvětlete ![]()
tak zadny clovek neni uplne presne soumerny.. mne spis neni jasny jak takhle muze dospela zenska vyjit z baraku, snad musi byt mentalne postizena nebo nevim:-O
Čo to je za pózu? Spadla som a bolí ma noha? ![]()

Asi side plank ![]()
jj to me presne napadlo... akorat necvicim v satech:-)))
Já bych se snad i zastala Ruden, no není poprvý co Čvančarová předvádí toto, podle mě je to její vkus, ovšem teda herrrrgot tristní!

tak zadny clovek neni uplne presne soumerny.. mne spis neni jasny jak takhle muze dospela zenska vyjit z baraku, snad musi byt mentalne postizena nebo nevim:-O
kdybys cetla Plesk tak se dozvis,ze neni zadna stydlinka.![]()
Chtela sem dat odkaz,ale nejak se nepovedlo.:-/
jo, tu horni fotku si pamatuju, imho ma cvancarova fakt svaba na mozku (predpokladam ze tomu jejimu se to libi a ona to proste nevidi) ale saty na miru by se minimalne daly usit tak aby sedely na asymetricky.. ehm prsa
Nerada bych rozpoutala peklo, ale Čvančarová by měla zhubnout 10 kilo, teď je jak skříň a ve spojení s asymetrií a nevkusem to vypadá jak to vypadá.
Co to je to boční ramínko, jako na co?

A toto teda taky ovšem
, mně se fakt líbí, ale nechápu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.