Mateřský plurál ve fázi in utero
VIP zjevy
ježiš.. kde je ten blicí smajl
Podle mě ji budou bělit mléčný zuby, já se těšim hele
Ta kytice! Tu ukrad v pohřební síni, ne?
Jinak co se Varů týče, zrovna šaty Peštový se mi líbily asi nejvíc... a taky si myslím, že Čvančarová je přesvědčená, že je sexy jako žádná jiná. Za ty dudy nemůže, ale že by to bylo něco pěknýho... ![]()
A Verešová je naprostej zoufalec. Ta potřeba ukazovat své nástroje obživy
ukazuje na nějakej problém. Nejdou kšefty nebo co? Nebo je prostě jen obyčejná fuchtle, no.
čvančarová nosí výstřihy, aby si nikdo nevšiml, jak má neustále umaštěné, rozcuchané, nevyživené a neupravné vlasy ![]()
...jo, Čvančarová je prostě samice.
Něco jako česká Gina Lollobrigida.
Mužům se líbí hodně.
Pro mě osobně je to pěkná/normální žena krev a mlíko.
Plno našich "hvězd" by při slavnostních příležitostech vypadalo mnohem lépe, kdyby měly vkus nebo aspoň profi stylistu. To není problém jen Jitky Čvančarové.
Na stranu druhou - ano, mohla mít róbu sofistikovanější i s přihlédnutím k jejím přednostem(bez toho, aby byly potlačeny),
ale i takhle jí to prostě sekne.
Pro mě víc, než Kateřině Brožové. Která je sice nádherná ženská, ale ty šaty a účes z ní udělaly šedesátiletou ruskou matronu.
Jsem udělala miniprůzkum a v mém nereprezentativním vzorku zcela dominuje názor, že toto už je moc. Čvančarová je mi velmi sympatická, tady ale nevidím sexappeal, nýbrž kojnou. Jinak story za volbou šatů vidím tak, že Čvančarový je dost ukradený v čem půjde, takže třeba letos Ruden, zajde si k ní na Staromák a tohle holt byly jediný šaty do kterejch se vešla, víc bych v tom nehledala![]()
4% nejsou primitivové?
V anketě na iDnes Čvančarová druhá za Peštovou Zde
Převlékla bych ji okamžitě, vkus nebo sebekritika jí chybí, kila přebývají, ale přesto se mi strašně líbí, už od Dokonalého světa, nebo jak se ten seriál jmenoval. Že prý má hnusný vlasy? Já bych je klidně brala.
Šaty Peštové se mi líbí moc. Ty krátké rukávky k tomu límečku podle mne přesně patří.
ad Peštová
Ano, ty šaty jsou nádherné.
A přestože je Peštová krásná žena, na ty šaty už je poněkud stará...
Resp. šaty jsou pro éteričtější nebo aspoň mladší žínku.
Verešovou nechápu, jestli má toto zapotřebí. Neznám asi nikoho s dokonalejší postavou v rybníčku českého (slovenského) šoubyznysu, ale za každou cenu ukazovat vždy vše a ještě víc...
Laciné a nechutné.
Čvančarová se mi jako ženská hodně líbí. A líbí se i chlapům. Co na tom, že má pár kil navíc. Sluší jí, jen se jí někdy nedaří je umět hezky obléct. S těmi šaty jako takovými problém nemám, ani s barvou, od prsou dolů jí dělají krásnou siluetu s křivkami. Tady bych přičetla vinu slavné návrhářce, že prostě ten výstřih nezvládla, je moc velký, otevřený a při pohybu evidentně prsa nezůstávají, kde mají. Vlasy upravené o hodinu dřív být mohly, v tom včerejším vichru to asi nebylo jednoduché zachovat krásný účes.
Tak sem projela ten odkaz, a teda pohled přímo zepředu
já se opakuju, ale ona to nevidí?
a ještě dodám, že mě totálně irituje ta provařená póza těhotnejch madam s rukou dekorativně podloženou pod břicho jakože ho držej, poněvač jinak by jim upadlo asi.
Asi ne. A manžel taky ne. Ale určitě pak čtou ty články![]()
Podepřené břicho taky nesnáším. Bez toho by ho třeba někdo mohl přehlédnout? Jinak tahle miss mi vždycky přišla jedna z nejhezčích i nejchytřejších a byla bych si myslela, že zrovna ona si takováhle trapná klišé odpustí.
No, podle mě je to signál, bacha nejsem tlustoprdka, sem těhotná ![]()
.... pre mňa, za mňa, ak tých 96% voláš primitívovia, budiž
radšej byť primitív, ako 4%-ný![]()
Radsej 4% nez debilny
.... pre mňa, za mňa, ak tých 96% voláš primitívovia, budiž
radšej byť primitív, ako 4%-ný![]()
Tak to ses cajk![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí