VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 11:19
Reakce na :

Ty se nemusíš bát bejt 4%, nikdo by tě nechtěl stejně jako teď, ty slniečko přitroublý

20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 11:36
Reakce na :

Jasne lolo

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. července 2017 11:42
Reakce na :

ja vim, ze mam nejpeknejsi avatar 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:01
Reakce na Jiná Realita:

čvančarová nosí výstřihy, aby si nikdo nevšiml, jak má neustále umaštěné, rozcuchané, nevyživené a neupravné vlasy 

Taky jsem si říkala, že by možná vypadala o kapku líp, kdyby ty vlasy stáhla do účesu. Takhle jen doladila tu představu upocený, utahaný kojný...

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:31

Jako nositelka taktéž nepřehlédnutelného poprsí jsem přesvědčená, že od určité velikosti jsou podobně hluboké výstřihy už absolutně tabu. protože pak už to nevypadá sexy, ale lacině až sprostě. Bohužel, jakkoli se mi Čvančarová líbí, její kila navíc mi absolutně nevadí, tento výstřih na těchto šatech je už totálně přes čáru.  Mně osobně to přijde až nechutný. Jak trefně napsala Františka" erotika letadlové lodi"

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:35
Reakce na Dadoo:

Nooo, za jistých okolností...

KDYBY Čvančarová vlasy stáhla(nějaký jakože povolený "falešný" culík, cop či drdol),

ty šaty byly černé, lesklé jen místy, jinak látka matná(protože lesk asociuje lacinost, resp. kvalita materiálu, potažmo střihu musí být tím větší), střih šatů ne tak rozvolněný, ale naopak jemně kopírující tělo,

tak ten výstřih by byl úchvatný.

Prodala by své klady na max.

20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:39
Reakce na Miru:

U ní bohužel žádnej tak hlubokej výstřih nemůže vypadat úchvatně, buď vulgárně, a nebo dílem gravitace prostě blbě. 

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:40
Reakce na Mutziputzi:

Hmm, to je možné.

Ale aspoň bych to zkusila

20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:43
Reakce na Miru:

Já myslím, že pro ní, pokud už teda má nutkání se vyprsovat, by byl vhodnej nějakej ultrapadnoucí korzet, takovej ten styl Salmy Hayek, ta je na tom rozměrově podobně, asi menší je, ale proporčně stejná.

Offline Miru
16885 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:45
Reakce na Mutziputzi:

Jo, to je přesné, Salma...

Ano, buď šikovný korzet, ze kterého by ovšem nepřetýkala.

A nebo když hluboký výstřih, v černé, tak třeba přes něj luxusní krajkoví.

I to je pořád velmi sexy a přesto s úrovní.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. července 2017 12:58
Reakce na Dadoo:

Čvančarová se mi jinak taky docela líbí, tohle je ale úlet a jiný materiál nebo odstín šatů by to nezachránil. Mně z některých fotek přijde, že to páru během focení, a s rozruchem, který to prorážení davů dmoucím se dekoltem vyvolává, trochu došlo... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:00
Reakce na domenica:

myslím, že na tom výstřihu nejsou nejhorší velká prsa nebo moc hluboký výstřih, ale to, jak řešení šatů ta prsa upláclo a zvýraznilo pocit visení  hlavně na vaší fotce to vyniká. to není bájný žlábek, ale přepad.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:00
Reakce na Mutziputzi:

Tak jsem také udělala mini průzkum a paní Čvančarová propadla (viz co s kojnou a prý, když by se "to", s prominutím, odhalilo, tak to by byl teprve průšvih), ale třeba mám kolem sebe jen nevhodné vzorky mužské populace. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:03
Reakce na Jiná Realita:

"....přepad

20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:10
Reakce na whiskas:

Takle velikost, takhle "nosena" uz se podle me libi jenom fetisistum nebo s prominutim nadrzenejm primitivum, jeden  to tady psal vlastne

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:23
Reakce na Mutziputzi:

Myslím si, že ten výstrih je zámerný, ak by aj niečo "vykuklo", tak by to len zdvihlo sebavedomie tejto dámy. Myslím,  že si užívala pohľady pánov na svoj dekolt. Nevkusné sa jej to určite nezdalo na rozdiel odo mňa. Prsia sa dajú odhaliť aj inak. Hlavne pri jej poprsí.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:31
Reakce na milacka:

Já si hlavně myslim, že prsa se nutně odhalovat nemusí, a to ani ty malý. To je o samý, jako ukazování kalhotek 'omylem'

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:35
Reakce na Zarinya:

jeste tu nemame Brozovou.:-)ja vim,ze jste ji tu dost sepsuly,ale mne se docela libi,tedy libila by se mi kdyby se dokazala oblect trochu soucasne a nelibovala si v prisernych satickach.:-)

Brožová by si mala určité partie už zahaľovať, jej pokožka je už zvädnutá, presne tento problém začínam riešiť aj ja.

Nuž, nemáme dvadsať a zemská príťažlivosť je krutá k štíhlym dámam po 50-tke a vyššie.