zlatahouba Niekde sa stala chyba, Barbie nikdy také pery nemala :D
VIP zjevy
zlatahouba Je mi padesát a Kamaráda do deště jsem neviděla (nebo jsem to vytěsnila, vím, že film existuje) a moc se mi nelíbí ani jeden.
...ale jako kdybych si pod hrozbou smrti musela vybrat :) tak vaculík. tehdy i teď. na sagvanovi je něco sámerovitého.
Projela jsem fotky obou pánů a na to, že jsou oba skoro stejně staří (sagvan je teda o dva roky mladší), tak Vaculík vypadá ve srovnáni se Sagvanem staře a nemocně (ale to možná je?). Našla jsem nějaké fotky Sagvana bez té mušketýrské úpravy vousů a tam vypadá celkem cajk. A kdysi dávno jsem s nim četla rozhovor a fakt byl vtipný.
Jiná Realita Samer i Sagvan mají otce z Blízkého východu, tak proto?
P.S.: A nebrala bych asi žádného.
Mně se Vaculík líbil tehdy i teď
Jiná Realita na kamaradovi do deste jsem byla dokonce v kine, se sestrenici a byla a jsem tym vaculik (dle meho mu dnes ublizuje, ze proste prisel o dost vlasu). Sestrenice byla tym tofi, musim se ji zeptat,jak je na tom ted.
Mě se teda tenkrát líbil Sagvan. Dneska už to není ono teda, to uznávám. A když to porovnám s Vaculíkem, tak ten je sice proti němu víc zchátralý, ale jak už to není ten hezoun z mládí, tak uznávám, že nějaké menší množství charismatu má.
A jak tu byli zmíněni Delon s Belmondem, tak ani jeden mě nebral, (ok, Delon občas ano, jak v kterém fimu, Belmondo byl ten typ sympaťák, ale to je tak všechno), tak mě teda z těch Francouzů líbil nejvíc Gerard Depardieu. Ale teda taky do určitého věku, Obelixe neberu (což mě připomíná, že jako Caesar nevypadal Delon zas tak špatně, na svůj věk
).
Jiná Realita Samer i Sagvan mají otce z Blízkého východu, tak proto?
To bych neřekla, že je to tím, Sagvan se mi kdysi líbil moc, ale Sámer nikdy ![]()
Edge tak vypadá to, že jsme se všechny shodly kroměMutziputzi že je Tofi šmucik a je teda jen její
Tak to moment!!!
Mne se Tofi libi taky
Neviděla sem to, vidět to nechci a nelíbí ani jeden...dělá někdo nějako statistiku?
Ounz Mam to stejne, ja jsem toliko poznamenala, ze na 55 gut
Ignis
přesně, Ave A.D. a.k.a. J.C.
Ja teda apeluju na všechny co to nevidely, at v ramci zdravyho rozumu a dobryho vkusu u toho zustanou a rozhodne se nedivaji![]()
Vaculik jako mladej byl takovy sladousek, nic moc. Nejvic se mi asi libil v dobe, kdy sel serial Vodaci, to je nejak 10 let? To uz mel trochu patinu, ale nevypadal vyzile.
Vaculík se mi líbil ve Válce barev. A Tomáš Hanák taky :-)
Kokoska Přesně.
Proč bychom se netopili.
https://img.blesk.cz/img/1/gallery/411372_lukas-vaculik-muz-dne-v0.jpg?v=0
Dadoo Delon v Černém tulipánovi ![]()
Vaculík se mi líbil ve Válce barev. A Tomáš Hanák taky :-)
Hehe, zrovna to chci napsat, pokud si mám vybrat mezi Vaculíkem a Tofim, tak jedině Tomás Hanák /pohybujeme se v r. 1988, prosím nevytahovat současného Hanáka/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje