Kdysi, při autogramiádě Větru v kapse, jsem předbíhala ve frontě na Sagvana. Tenkrát než Vaculíka, tak radši i Andrlovou. Za ty roky se ale hodně hodně vylepšil.
VIP zjevy
stes mně se teda Babišův obličej nelíbí, ale psát za většinu bych si netroufla.
Mutziputzi jo, to máš pravdu, oblíká se adekvátně české muzikálové scéně. Ale vůbec ho nesleduju, tak neumím posoudit, jestli to je někdy i docela vkusný :)
Kokoska omlouvám se menšině :-)...většina z těch, které s Mutzi vedeme tuhle válku![]()
Jsem si vzpomněla, že se mi hrozně kdysi líbil představitel Peyraca z Angeliky a chtěla se podívat, jak teď vypadá. Ehm je mu 92 let
jsem si to neuvědomila..
stes Ale tak o boji se snad ani mluvit nedá... já osobně jsem ráda, že se Babiše Mutzi ujme ![]()
Samantha takových je nás víc![]()
Kammila některým "idolům" by se mělo stárnutí zakázat :D
Ja včera zahlédla Babišův obličej ve zprávách, asi z toho projevu. Ten jeho zkroušený výraz, pohled nad brýlemi - upřímně mě to rozesmálo. Tam je nula charismatu.
Já teď koukala na filmy s Delonem a.. Aaaaach! To byl TAK nádherný chlap! ![]()
A stejně mi případá, i když jinak, i Bebel. Mne se obvykle vždycky líbili spíš ti "osklivejsi" chlapi. Ale ten Delon.. Já na něm mohla teď oči nechat.
Ten neměl zestarnout![]()
Dadoo Jo, souhlasim, tihle dva jako mladsi byli dost dobri :))
Tady pořád čtu, jak se Vaculík vylepšil, musela jsem si najít fotky, jestli ten hrozný dojem, co z něj v posledních letech mám, nebyla jen nějaká role nebo tak... A teda ne, podle mě vypadá strašlivě vyžile furt. Mladý se mi docela líbil, ale teď teda ani omylem.
A bývala jsem v dětství těžká fanynka Sagiho...
No ale že by mi přišel aktuálně nějak suprově vypadající, to říct nemůžu. Teda není u něj takový sešup jako u toho Vaculíka, ale žádný zázrak tam taky nevidím.
Estara mně se teda teď Vaculík líbí víc než zamlada.
Ale nejlíp stejně stárne David Koller, s tím bych klidně na kafe zašla ![]()
Dadoo kdysi jsem videla nejakej dokument o Delonovi a Belmondovi a tenkrát na mě D. působil jako sebestřednej namyslenej kreten, na rozdíl od Belmonda, kterej byl sympatickej a skromnej frajer
jsem jediná, kdo jednak neviděl kamaráda do deště, a druhak ani tým vaculík, ani sagvan? ![]()
Jiná Realita Neviděla jsem to a nelíbí se mi ani jeden ![]()
Jiná Realita kdyby ti bylo padesát tak asi jsi jediná, protože ti je o dost míň, tak jsi omluvena ![]()
Jiná Realita Kamaráda do deště jsem viděla, ale taky mě ani jeden z nich neoslovuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje