Mutziputziteda ty jsi lovkyně kuriozit
VIP zjevy
stes já teď místo posilovny
Mutziputzi já myslím, žes to zvládala i při ní...no bibi je teda kus
stes jj, já to myslela tak, že kdybych si měla vybírat mezi Vaculíkem a Tofim, tak si radši vyberu Vaculíka...
Mutziputzi i kdyby byl Tofi sebevtipnější, tak ta jeho namachrovanost a vyžilost všechno zabije
Edge tak vypadá to, že jsme se všechny shodly kroměMutziputzi že je Tofi šmucik a je teda jen její
Ok, píšu si : ... na Babiše a Tofiho Mutzi nesahat...
stes hele, tak každý zboží má svýho kupce...
a moje dcera to přísloví ještě vylepšila... že prej každý hovno má svoje mušky ![]()
Samantha jo![]()
stes a to zas já mam vkus vytříbenější, jenom zde obhajuji objektivní nadstandardy, kde je sklon podléhat mediálnímu obrazu a nesouladu v morálním a politickém nastavení![]()
Mutziputzi hele, většině by se Babiš nelíbil ani kdyby měl morál
stes ale to fuj a blé by vám věřím váš morál nedovolil![]()
Mutziputzi objektivně je tofi na 55 let nadprůměr, ale vypadá fakt hrozně. Hrozný vlasy, diblíkovský styl oblíkání, a ta věc kolem pusy je úplně nejhorší. Škoda, kdyby se trochu posnažil, mohl by být fešák, potenciál tam je.
Mutziputzi říká kdo (fuj a blé)
stes zkratka, že kritika jeho vizáže bývá poněkud nekorektní snad cejtíme takňák všichni
bram myslim že se oblíká adekvátně branži a obvykle docela vkusně
Mutziputzi ne, většině se opravdu nelíbí a zdá se vyloženě ošklivý
stes zas bych nekorektně ráda vyhodnotila co maj ty z "vyloženě ošklivý" group doma
Mutziputzito je marný, nemůžeme za to, že máš blbej vkus![]()
stes zkratka, že kritika jeho vizáže bývá poněkud nekorektní snad cejtíme takňák všichni
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje