Myslíš také, čo by zakryly aj ramená
?
Hej rukavice môžu byť, ale myslím, že veľmi nič nevykompenzujú.
Myslíš také, čo by zakryly aj ramená
?
Hej rukavice môžu byť, ale myslím, že veľmi nič nevykompenzujú.
Dneska je to ale už volnější, odhalená ramena nejsou podmínkou... no hele, moc jich vidět není:
No veď to, etiketa sa už tak prísne nedodržuje.
Brožové je 49, fakt je to starší dáma? ![]()
Čvančarová jde z extrému do extrému a nesluší jí ani jedno nebo OK, to první jo. Kolen...radši nic![]()

Brožové je 49, fakt je to starší dáma? ![]()
Podľa teenegerov určite, ale po dosiahnutí určitého veku sme na takéto označenie citlivé. Moja 79 ročná mama by oslovenie "starenka" asi nepredýchala, je vitálna, samostatná a na svoj vek stále príťažlivá staršia dáma![]()
Od kdy ženě náleží status "starší dáma"?
Nejsem sice Viktorka,
ale podle mě - od té doby, odkdy se tak začne chovat.
Čili o věku to není.
dámu jsem dala kurzívou právě proto, že na mě dojmem dámy rozhodně nepůsobí. starší je - než já určitě;-))
Andy bombarďáky a ňáká Mottlová

Aha, sice netuším kolik Ti je, ale tedy, kdo je starší než ty, tak je "starší dámá (někdy tedy nedáma). ![]()
Přeloženo, kdo je starší než ty, neměl by nosit odhalená ramena, tenká ramínka a vlastně nic bez rukávů?
No nedodržuje.
Ale vyčítať niekomu, že ju dodržuje, nota bene ak je to staršia dáma sa mi zdá divné.
Apropó, 49 zatiaľ ešte nemám, ale ešte niekto tu nazve 49-ročnú staršou dámou, tak si odo mňa jednu koleduje
.
Ježis, tak ať si tam dá sicherhajsku, když se jí to furt "náhodou" otvírá
. Postavu má pěknou, všichni to víme, nepotřebujeme důkazy na každé večerní akci.
Tak ale tentokrát má "kalhotky" (ale koukám na detail a ten podivný zářez tedy nic moc) a to se počítá
.
Ty šaty ňáké Motlové by se mi líbily, kdyby vršek ladil se spodkem, kdyby víšivky schovávaly, co schovávat měly, kdyby nebyly přepásané stuhou z vánočního dárku, zkrátka kdyby byly úplně jiné a oblékla je úplně jiná.
![]()
nějaká mottlová vypadá, jako že posbírala doma všechny průhledné hadry, co měla, našpendlila si to do pasu a přepásala první mašlí, kterou našla v krabici pod postelí...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.