VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:46
Reakce na Ounz:

Já si hlavně myslim, že prsa se nutně odhalovat nemusí, a to ani ty malý. To je o samý, jako ukazování kalhotek 'omylem'

Rafinovane zahaliť som myslela. 

A Verešovú radšej komentovať nechcem. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:50
Reakce na milacka:

Tak pod rafinovaným zahalením si nějak nemůžu nic představit 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:53
Reakce na Ounz:

Tak pod rafinovaným zahalením si nějak nemůžu nic představit 

třeba burka...? 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:55
Reakce na siouxsie:

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 13:58
Reakce na milacka:

Brožová by si mala určité partie už zahaľovať, jej pokožka je už zvädnutá, presne tento problém začínam riešiť aj ja.

Nuž, nemáme dvadsať a zemská príťažlivosť je krutá k štíhlym dámam po 50-tke a vyššie. 

S timhle "už zahalováním" bych nesouhlasila, na starý kůži není nic ošklivýho, Brožová je navíc v cajku.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:02
Reakce na Mutziputzi:

"... na starý kůži není nic ošklivýho ..."

jj, přesně tak! ošklivý je programový ošklivení nezměnitelné budoucnosti každé z nás... proboha proč?!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:03
Reakce na milacka:

Mně se Brožová většinou docela líbí, i když ten její afektovaný projev ráda nemám. Ale tady u toho modelu přímo vidím, jak v báru houstne dým, mužská ruka šátralka se sune vzhůru po nožce v síťované punčoše, lhostejná krvavě rudá ústa potáhnou z předlouhé cigaretové špičky a oči se obrátí vsloup, když kolemjdoucí madam sykne "Mici, tvař se přece trochu přívětivě a vem už pana továrníka nahoru, právě se uvolnila patnáctka".

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:05
Reakce na siouxsie:

no nevim... fakt je nutny mit do spolecnosti spagetovy raminka? jako tohle je u brozove asi posledni co by mi vadilo, ale obecne myslim ze starsi dama uz by mohla mit neco lehce pres ramena apod

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:06
Reakce na Kokoska:

20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:09

Resime dresscode nebo starou kuzi? Pac jestli do spolecnosti ne, tak ani mladsi dama by nemela? Vekove to lameme pripadne kde?

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:09

no nevim... fakt je nutny mit do spolecnosti spagetovy raminka? jako tohle je u brozove asi posledni co by mi vadilo, ale obecne myslim ze starsi dama uz by mohla mit neco lehce pres ramena apod

Toto si myslím aj ja.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:12

Tak ale "velká večerní" nemusí mít ramínka vůbec žádný, a do společnosti je přímo dělaná 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:12

Brožovou nekomentuju, mé vyjádření se týká pouze toho "programového ošklivení si" něčeho, co je naprosto přirozené. Jako dítě jsem milovala vrásčitou a hebkou kůži mojí babičky. Samo, že ji nenabízela k obdivování v šatech se špagetovými ramínky, ale ta kůže prostě nebyla ošklivá. Hodlám to v budoucnosti mít stejně tak... 

20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:15

Ja osobne tedy v cemkoli bez raminek preferuju starou pred mladou vypasenou

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:15
Reakce na siouxsie:

Ja nepíšem, že je stará koža ošklivá, ja píšem, že je ochabnutá.

Ja starnem s gráciou, nepotrebujem plastiky, s mojimi vráskami problém nemám, len si už do spoločnosti ramienkové šaty nedám. Ale to je len môj názor.

20970 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:17
Reakce na milacka:

Ochabla muze byt i ve dvaceti, to nema se starnutim co delat

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:21
Reakce na Mutziputzi:

Mne ochabla až teraz, po päťdesiatke a dosť rapídne. Ale tragédiu z toho nerobím, začínam cvičiť.

A nosím aj minisukne, ešte stále mám pekné nohy, tak prečo nie. Tie mladé vypasené mi môžu závidieť.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:29
Reakce na barbucha:

Tak ale "velká večerní" nemusí mít ramínka vůbec žádný, a do společnosti je přímo dělaná 

Nie nemusí, nesmie. Keď už teda riešime etiketu. No a preto mi tak idú na nervy tie večerné róby s dlhými rukávmi. Vždy si musím kúsať do jazyka.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:36
Reakce na slniecko:

Spoločenská plesová etiketa rukávy zakazuje. Ale v dnešnej dobe na plesoch vidieť všeličo, aj krátke šaty, dokonca aj nohavice.

Offline Jean Grey
14 příspěvků moje polička 02. července 2017 14:41
Reakce na slniecko:

Ale nemělo by to potom být kompenzováno dlouhými rukavicemi?