Rafinovane zahaliť som myslela.
A Verešovú radšej komentovať nechcem.
Já si hlavně myslim, že prsa se nutně odhalovat nemusí, a to ani ty malý. To je o samý, jako ukazování kalhotek 'omylem'
Rafinovane zahaliť som myslela.
A Verešovú radšej komentovať nechcem.
Tak pod rafinovaným zahalením si nějak nemůžu nic představit ![]()
Tak pod rafinovaným zahalením si nějak nemůžu nic představit ![]()
třeba burka...? ![]()
![]()
Brožová by si mala určité partie už zahaľovať, jej pokožka je už zvädnutá, presne tento problém začínam riešiť aj ja.
Nuž, nemáme dvadsať a zemská príťažlivosť je krutá k štíhlym dámam po 50-tke a vyššie.
S timhle "už zahalováním" bych nesouhlasila, na starý kůži není nic ošklivýho, Brožová je navíc v cajku.
"... na starý kůži není nic ošklivýho ..."
jj, přesně tak! ošklivý je programový ošklivení nezměnitelné budoucnosti každé z nás... proboha proč?!
Mně se Brožová většinou docela líbí, i když ten její afektovaný projev ráda nemám. Ale tady u toho modelu přímo vidím, jak v báru houstne dým, mužská ruka šátralka se sune vzhůru po nožce v síťované punčoše, lhostejná krvavě rudá ústa potáhnou z předlouhé cigaretové špičky a oči se obrátí vsloup, když kolemjdoucí madam sykne "Mici, tvař se přece trochu přívětivě a vem už pana továrníka nahoru, právě se uvolnila patnáctka".
no nevim... fakt je nutny mit do spolecnosti spagetovy raminka? jako tohle je u brozove asi posledni co by mi vadilo, ale obecne myslim ze starsi dama uz by mohla mit neco lehce pres ramena apod
![]()
![]()
Resime dresscode nebo starou kuzi? Pac jestli do spolecnosti ne, tak ani mladsi dama by nemela? Vekove to lameme pripadne kde?![]()
no nevim... fakt je nutny mit do spolecnosti spagetovy raminka? jako tohle je u brozove asi posledni co by mi vadilo, ale obecne myslim ze starsi dama uz by mohla mit neco lehce pres ramena apod
Toto si myslím aj ja.
Tak ale "velká večerní" nemusí mít ramínka vůbec žádný, a do společnosti je přímo dělaná ![]()
Brožovou nekomentuju, mé vyjádření se týká pouze toho "programového ošklivení si" něčeho, co je naprosto přirozené. Jako dítě jsem milovala vrásčitou a hebkou kůži mojí babičky. Samo, že ji nenabízela k obdivování v šatech se špagetovými ramínky, ale ta kůže prostě nebyla ošklivá. Hodlám to v budoucnosti mít stejně tak... ![]()
Ja osobne tedy v cemkoli bez raminek preferuju starou pred mladou vypasenou
Ja nepíšem, že je stará koža ošklivá, ja píšem, že je ochabnutá.
Ja starnem s gráciou, nepotrebujem plastiky, s mojimi vráskami problém nemám, len si už do spoločnosti ramienkové šaty nedám. Ale to je len môj názor.
Ochabla muze byt i ve dvaceti, to nema se starnutim co delat
Mne ochabla až teraz, po päťdesiatke a dosť rapídne. Ale tragédiu z toho nerobím, začínam cvičiť.
A nosím aj minisukne, ešte stále mám pekné nohy, tak prečo nie. Tie mladé vypasené mi môžu závidieť.
Tak ale "velká večerní" nemusí mít ramínka vůbec žádný, a do společnosti je přímo dělaná ![]()
Nie nemusí, nesmie. Keď už teda riešime etiketu. No a preto mi tak idú na nervy tie večerné róby s dlhými rukávmi. Vždy si musím kúsať do jazyka.
Spoločenská plesová etiketa rukávy zakazuje. Ale v dnešnej dobe na plesoch vidieť všeličo, aj krátke šaty, dokonca aj nohavice.
Ale nemělo by to potom být kompenzováno dlouhými rukavicemi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.