Sweet Potato mně to přijde jak plášť kterej si oblíkla když tahala ty přepravky pod stolem
VIP zjevy
Sweet Potato Třeba jo, když ten kabát sundá ![]()
Sweet Potato no jak učitelka zdravovědy
Sweet Potato spíš zatraceně než sexy. Vypadá to jak z divadelního fundusu. Škoda, je to hezká ženská, ale asi jsem ji ještě neviděla nějak šik oblečenou.
Ty prsa nahnaný hore jsou až legrační, ta je k politování vždy ta Kostková, to je snad už umění vypadat furt jako trdlo.
navíc ty boty.![]()
nejsou někde k dohledání fotky outfitu z prezidentského plesu. Nemůžu najít.
Sweet Potato to je TAK hezká ženská! A vždycky TAK příšerně oblečená! Ona nemá vůbec vkus
tty boty jsou naprosto příšerný, a ty punčochy.. ![]()
Dadoo Právě, tak hezká.
A i v divadle mne baví.
Sweet Potato V divadle je dobrá? Ve filmu mi přijde jako herečka fakt tragická.
Pinot Noir Viděla jsem ji jen v nějakých lehkých oddychovkách, takže rozhodně nečekej zázraky.
nejsou někde k dohledání fotky outfitu z prezidentského plesu. Nemůžu najít.
Pinot Noir Sweet Potato když vona je prostě takovej ten typ holky od vedle, milá příjemná a i když normálně hezká, tak krasavice nebo osudová žena z ní myslim nikdy nebude, na to prostě není vůbec typ.
Potrefenáhusa ale kdyz je upravena ve Stardance, je moc hezka. A s mikadem ji to sluselo hodne, postavu ma taky peknou. Jen ten civil nejak neumi.
Ginevra děkuju, právě, že jsem viděla jenom tyhle, tak jsem čekala, že toho bude někde víc-
Potrefenáhusa ale kdyz je upravena ve Stardance, je moc hezka. A s mikadem ji to sluselo hodne, postavu ma taky peknou. Jen ten civil nejak neumi.
strjnej typ je daniela pisarovicova, kdyz ji upravej do zprav, tak ji to vzdycky hrozne slusi, ale jakmile si obleceni vybirala sama, tak to hned pozname :D
Kokoska
Jo, přesně. třeba tady. Není to nejlepší fotka, ale pro představu
Kokoska prostě jak ji vystajluje někdo jiný, vypadá dobře. Jak je to na ní samotné, je to děs běs.
Pinot Noir Sweet Potato když vona je prostě takovej ten typ holky od vedle, milá příjemná a i když normálně hezká, tak krasavice nebo osudová žena z ní myslim nikdy nebude, na to prostě není vůbec typ.
To asi ani být nemusí. A proto i myslím je tak oblíbená, že je taková hezká, ale naše.
Kokoska Ve Stardance se na ni kouká vždycky dobře.
Mně se líbí, i bych řekla, že může být krasavice. Jen jako herečka mi přijde zoufale netalentovaná. Přehrává, kdejaký ochotník je podle mě uvěřitelnější ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my