A na to se jaka laka sambo nebo k cemu to je dobry? ![]()
VIP zjevy
Lama_z_Lana eeh no znáš ten nechutnej vtip jak Eva v ráji leze do moře za Adamem a Bůh za ní volá: sakra Evo nelez mi do té vody nebo to z těch ryb nedostanu!
viktorka_od splavu tak ten mě dostal do kolen, ten jsem neznal, uááá
Ples a jeho královna...No ![]()
stes
stylista Sam Dolce.. to mi pripomina jak jsem videla kousek nejakyho obskurniho televizniho poradu kde holky nakupovaly sileny hadry snad u vietnamcu a pak hodnotil osmany lafita, jako komedie hodne dobry:-)
viktorka_od splavu jo, sam dolce je dobrý :-) :-)
stes ja nevim, kde se furt bere to oslovovani Kate Zemanova, Alex Mynarova
Jestli ale nekoho lituju, tak je to Babisova, na jejimz vyrazu bylo videt, jak se dedka pri valcicku stiti
razorblade no mě ji zas tak lito neni, holt zivot neni jen prochazka ruzovym sadem v capi farmě. Osloveni Kate povazuju za silenost a trapnost, ja myslim, ze to musi bejt trapny i ji. Alex si pamatuju, ze ji obcas psali jeste na ct1, tak mozna, když je to zkratka, tak budiz, ale Kate děs běs
stes Ty šaty si měla obléct spíš stará Zemanová, na mladý holce bych raději viděla něco jiného teda....
stes Ty šaty si měla obléct spíš stará Zemanová, na mladý holce bych raději viděla něco jiného teda....
Přesně, zrovna jsem to šla napsat
Torrah Mně se totiž docela líbí, ale jsou moc usedlé. Myslím dokonce, že Zemanové by mohly slušet, kdyby je měla na míru.
No ty saty jsou usedle abnormalne, je ji 26... Zacina se asi pomamovat
Lama_z_Lana ja by som to vystavila na viditeľné miesto a uvádzala tým do rozpakov návštevy ![]()
Torrah Mně se totiž docela líbí, ale jsou moc usedlé. Myslím dokonce, že Zemanové by mohly slušet, kdyby je měla na míru.
Souhlasím, taky si myslím. Ale na tu mladou se nehodí, je z ní taková stará mladá.
Nedávno jsem zabloudila na profil svoji oblíbeny zjevky, koukala jsem, co je novyho. Je to teda starší fotka, absolutně netuším, co to má bejt, ale je to maso teda.
Courtney Stodden

MP Meri po zvětšení obrazovky... No teda![]()
razorblade stes přesně, Kate je příšerně trapný, zvláště když má být reakci na Kate Middleton. Si tak prý začala říkat sama.
A tak bych to zásadně vyslovovala jako Kate, vod Kate-řiny. Však se ta Kačena tak jmenuje. Ne?![]()
Šaty mi taky přišly hrozný. Je v nich úplně utopena. Stará mladá. Holka má prostě vkus po mamince. A je to škoda, je to hezká holka.
Dadoo Kate Mydláři, kdopak je dnes na řadě? ![]()
stes ja nevim, kde se furt bere to oslovovani Kate Zemanova, Alex Mynarova
Mně to strašlivě hejbe žlučí
Jakože nějaký světový hvězdy, a přitom by jim sedlo spíš Jekatěrina se Sášenkou - k těm maj rozhodně blíž.
MP Meri To je... éé... jako já se živím češtinou, ale na tohle nějak slova nemám.
(a ten šílenej efekt, co to dělá na tzv. pravým zadku!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my