Nene! Strašné v jakémkoli věku
VIP zjevy
foto na zachode v nocni kosili?
Presne, i u me se to vytribilo samospadem. A to jsem taky driv hulakala, ze se nejakym cislem v obcance nenecham omezovat v tom, co nosim, ale najednou zjistuji, ze citim lip a jaksi "sofistikovaneji", kdyz ukazu min masa. Byt ukazovat muzu cca to stejny jako ve dvaceti.
Myslim, ze na ty, co tu ted podobne hulakaji, to taky prijde samospadem. No a pokud ne, tak tu maximalne bude behat o par klimakterickych dibliku vic.. ![]()
Já jsem ani ve dvaceti nenosila nic v čem bych v padesáti vypadala jako diblík, já hulákat můžu![]()
Koblizkova.. To asi mel byt pokus o rafinovany model? Ukazovat prisita prsa na utlem trupu, trapne. To same ty umele havrani vlasy pod zadek.
Prisity prsa na utlem trupu jsou zcela v poradku, ale mam pocit ze ma vyraznou jizvu nebo trochu deformaci..nebo je to stin a krivdim ji, mne se Koblizkova libi cela
Mně se Koblížková obvykle líbí, ale dnes se jí to nepovedlo, ukazuje prsa /s jizvou/ a spoďáry zároveň, navíc ten chemlon....
Tak to měla Helen Mirren 47, jsem vygúglila . A náhodou se mi tu líbí, zvlášť, jestli je to studiová fotka. Šaty jsou maximálně jednoduché, vlasy a líčením si nehraje na dvacítku. Jako stará dáma v zácviku (padesátka přešlapuje za rohem) bych se k tématu přidala tak, že fakt závisí kus od kusu, a celkový outlook od celkového outlooku, co je přes hranu a co ne. Souhlasím s Viktorkou, že lety by se mělo lehce ubrat (holt ty obalový tkáně, dělej co dělej, jdou postupně do pryč), ale pak hodně závisí na celkovém vyvážení, jak všechno bude působit.
Helen na tom obrazku se mi taky libi, to je neco jinyho, nez Eliska vyse.
Fakt to zavisi pripad od pripadu, za me zadny vseobecne platny pravidlo neexistuje v tomhle.
mne by teda ta zachodova poza s "laskovne" spadlym raminkem prisla trapna u kohokoliv, akorat u nejakyho mladyho trdla se to da omluvit mladickou hlouposti. na te fotce nejde o miru odhaleni, ale o tu hloupouckou stylizaci. ze ji to slusi to je bez debaty, ale to neni vsecko.
Mně se Helen líbí odjakživa a v jakýkoliv stylizaci. A čím je starší, tím víc je sexy
A vůbec, již tu byla žlutá krabice? ![]()

to néééé.
kolena ma dobry, ne?![]()
Madam jde ve stopách Ivany Trumpový... včetně plastik. Jednou jí ta nacpaná líčka puknou, a to bude rána! ![]()

Jo, tak to sedlo ![]()
![]()
Uma se mi přesto líbí
.
to jo, ale ten matroš nad nimi, je toho nějak moc a v tom žlutém monolitu to zvlášť vyniká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí