Kočka v každom ročnom období (len či sa ešte spoznáva v zrkadle) ![]()
b
Čím oni (Belohorcová) se tam vlastně živí?
Jen škoda, že na ten dementní výraz žádná plastika nepomůže.
Není ten "její" hokejista?
Údajně reality, nevím na základě čeho by takovej pablb měl získat pracovní povolení, tady po něm údajně jdou věřitelé, plus se šíří zvěsti o tom, že si vydělával jako homosexuální prostitut, všechno by mi bylo šumák, nebejt to takovej hlupaň.
Mutziputzi Říkala, že si udělala nějakou realitní školu a zkoušela to, ale moc jí to nešlo a teď je žena v domácnosti. Spíš by mě zajímalo, čím se živí ten její bouchač.
Wow! To je ona? Priznám, že by som ju veru nespoznala, v tvári vyzerá úplne inak
, asi zabudla nahodiť ten svoj super sexi výraz
Simča stojí v koloně))
https://www.facebook.com/237714282957607/videos/1513169832078706/
Co je to Taťána Makarenko?! Neříkejte mi, že je to herečka... i když, hlavní role v panoptiku by se možná našla.
Teta, kam dete?!
Makarenko je radoby modelka, znama tim, ze ma za partnera prvniho manzela Vladky Erbovy a ma nejakou modelkovskou soutez, cca o level vys nez modelky Dominiky mesarosovy a o par levlu niz nez klasicky missky CR.
Neni level pod soucasnou Miss CR se obavam, ty dva saskove to vedou zu grunt, asi je to dobre![]()
Tak nám Haničku pustili z léčebny, ke kteréžto příležitosti se pan manžel slavnostně oblékl.

Rovněž pořídil i nové tašky ![]()
co to bylo tentokrát? kleptománie? alkohol?
To ani nevim. Všechno dohromady? ![]()
Tuším kombinácia liekov s alkoholom, teda ak môžem veriť bulváru, ale u nej nič nové pod slnkom.
Mně je ho snad i líto.
mne taky
taky je mi ho lito a to foceni mi pripada dost hnusny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.