Vie mi niekto vysvetliť, prečo prvá mán nutkanie ukazovať niečo, čo aj tak všetci vieme, že to tam má, kdežto druhá potrebuje ukazovať, že niečo iné vôbec nemá?
VIP zjevy
To bylo ale velmi jedovaté![]()
Veresova zaspala dobu, pár let už Borat nefrci. ![]()
Jsem se teď dočetla, že Brožová měla ty šaty dlouho ve skříni. To leccos vysvětluje. A jsou z Émeriky!
Pravděpodobně odněkud z Las Vegas ![]()
Ale co je na nich tak odvážnýho - kromě toho, že navlíct takovej kolotočářskej hadr chce fakt odvahu - to bych teda ráda věděla ![]()
Nebo z výprodeje hollywoodského fundusu.
Ďakujem, snažím sa
.
viktorka_od splavu co mně to děláš?..jsem stejný ročník jako Brožová ![]()
![]()
.... což je jasný důkaz, že ne vždy je to jen o datu narození
. Někdo by se měl v podstatě zahalovat už od puberty
.
.
no jenze ty jsi dama:-)
Na tvojí obhajobu, o o dva roky starší známý, kterou nesnášim v duchu smýšlím jako o starý krávě, v duchu zatím. ![]()
objahovat nepotrebuju, proste nesdilim vseobecny kult mladi a zejmena pseudokorektnost z nej vychazejici.
popravde netusim jak "korektne" rikat padesatiletym? ja mam taky uz bliz k 50 nez ke 40 a mlada si opravdu nepripadam, kdyz budu starnuti popirat cemu to pomuze?
tohle taky moc nechápu..

Andy Day 2

Vendula Svobodová v šatech ze sekáče za 120,- a nohama z roští, já jí mám ráda, je mi hrozně sympatická.

Tak, ale některé, ty šťastnější, vypadají hodně dobře i s blížící se 50, tak proč by se měly halit do hábitů?
Kobližka s sebou měla maminku, takže je to určitě come il faut.
Ale prosim, jenom si no nechám opravit, když to chci vystavovat, Koblížková se mi jinak na rozdíl od mnohých v mém okolí a asi i zde fakt líbí.
o zadnych habitech nebyla rec. pokud vim psala jsem o spagetovych raminkach a celkove o tech hnusnych satech brozove
obecne a to se fakt neda nic delat, mladicka kocenka unese vpodstate jakykoliv hadrik na sobe... dospela zena musi vic premyslet aby vypadala dobre. se klidne muzes stavet na hlavu a utratit statisice ale tak to je
o zadnych habitech nebyla rec. pokud vim psala jsem o spagetovych raminkach a celkove o tech hnusnych satech brozove
obecne a to se fakt neda nic delat, mladicka kocenka unese vpodstate jakykoliv hadrik na sobe... dospela zena musi vic premyslet aby vypadala dobre. se klidne muzes stavet na hlavu a utratit statisice ale tak to je
Dospelá žena, pekne si to napísala, snáď si sa teraz nikoho nedotkla. Dospelá žena by mala viac premýšľať...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí