Nějaká Nela Slováková.. jsem myslela v první chvíli, že je to ta Jágrova Veronika
VIP zjevy
Boha jeho! Navíc to není asi moc hygienické ne, připlácnout si takhle malý miminko na ten namakeupovanej ksicht. Ach jo, to je střevo, jsem jí měla jakž takž za normální paní....
Nela byla jednou v jedné reality show, která snad nakonec neběžela ani na hlavních televizních stanicích. Já Nelu znám, jsem se učila na stítnice tehdy totiž.:-D
Strašná blbaňa![]()

Jestli je to opravdu dítě z inkubátoru, je mi jedno, jak blbá je dotyčná, ale kterej doktor tohle dovolí???
Jestli je to opravdu dítě z inkubátoru, je mi jedno, jak blbá je dotyčná, ale kterej doktor tohle dovolí???
TOTO!!!
ježišikristetojestrašný! to je dítě někoho z nich nebo cizí? být to moje tak vraždim![]()
No tak to podepisuji!
Mám novou mentální koučku a kdo radí se životem vám?

Láska se nedá oddělit od spravedlnosti, obě jsou jedno!! To jsem si musela přečíst 3x, než jsem uznala, že to fakt nemůže dávat smysl ani v jejich světě!!
A to miminko je příšerné, předpokládám, že to rodiče i lékař dovolili, ale nechápu to. Když si vzpomenu na svého syna na intermediární péči, jak jsme pořád všechno desinfikovali a když ho vytáhli z inkubátoru, byl pořád ověšený hadičkami...a to se narodil s normální váhou!
A co se stalo jemu? Tento pár vidím poprvé, ale Růžičku si tak nějak pamatuju, ale teda ne takto. ![]()
Koblížkovou sleduju, většinou se mi dost líbí, ale v tom modelu od Vaňka ne.
Nela Slováková bola v reality show Hotel Paradise. Párkrát som to videla, malo to ale malú sledovanosť, tak to tuším posunuli vysielanie do neskorších večerných hodín. Ani si nepamätám, či to skončilo normálne alebo to zrušili pre malú sledovanosť. Strašná hlúposť to bola.
Príklad ďalšej účinkujúcej, Zuza Plačková (dopracovala to na Playmate
a jeden čas sa pýšila najväčším poprsím na Slovensku - samozrejme umelým... )

Plačková je hrozně vtipná, chodím se bavit na její instagram, no a taky byla v maniáčkách "jakože fashion poradce" ![]()
Nela hotel Paradise vyhrála.
Ja len viem, že si po tej šou nechala Nela vylepšiť prsia a tuším aj pery.
Teda Zuza v NM trepala strašné hlúposti
Videla som ju ako súťažiacu a aj ako "módnu poradkyňu". Asi preskúmam jej instagram
K nám naštěstí nedorazila ta mánie přefouklejch rtů, to snad musí dělat jeden doktor, neni možný aby jich na Slovensku bylo víc takovej zvrhlíků nebo neumětelů.
Nela má prsa a nos, obojí podle mě vkusně.
Nos taky. Nela byla v NM jako soutěžící a vyhrála to, i když jsem teda nepochopila z jakého důvodu.
Jo vlastně Zuza byla i jakou soutěžící, si pamatuju. Měla bílý kalhotový kostým. Dle googlu tam byla jako soutěžící dvakrát. https://www.joj.sk/vip-nakupne-maniacky/novinky/6071-plackova-perli-zuzka-co-nam-to-rozpravas ![]()
Hej ja som ju videla ako súťažiacu dvakrát. V tom prvom bola tuším so Sisou Sklovskou a Norou Mojsejovou (skvelý VIP výber
), to trepala strašné sprostosti. Druhýkrát to boli Playmate, tam už sa tvárila ako strašne dospela, lebo je vydatá a zodpovedná žena, no vtipné to bolo ![]()
Mutziputzi Je dosť možné, že tieto "modelky" prifukuje jeden doktor alebo jedna klinika, až tak do detailu slovenský showbiz nesledujem. Očividne sa ale orientujú na mužov s určitým vkusom no :D
Syn Nevio, dutá hlava Vlastík a užíváme si pozornosti novinářů, ji vidět, že doma máme dveře otevřené, to nechceš prostě![]()
Nechala se ostříhat, protože jí vadilo slunce. A na léto si je nechala prodloužit. ![]()
Jo, zrovna jsem si říkala, že v tom člověk asi nesmí hledat logiku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí