VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 04. července 2017 14:23

Nějaká Nela Slováková.. jsem myslela v první chvíli, že je to ta Jágrova Veronika

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 04. července 2017 14:41
Reakce na Dadoo:

Boha jeho! Navíc to není asi moc hygienické ne, připlácnout si takhle malý miminko na ten namakeupovanej ksicht. Ach jo, to je střevo, jsem jí měla jakž takž za normální paní....

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 04. července 2017 14:43
Reakce na Dadoo:

Nela byla jednou v jedné reality show, která snad nakonec neběžela ani na hlavních televizních stanicích. Já Nelu znám, jsem se učila na stítnice tehdy totiž.:-D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. července 2017 14:52

Strašná blbaňa

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. července 2017 18:12
Reakce na Dadoo:

Jestli je to opravdu dítě z inkubátoru, je mi jedno, jak blbá je dotyčná, ale kterej doktor tohle dovolí???

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 04. července 2017 18:23
Reakce na Kokoska:

Jestli je to opravdu dítě z inkubátoru, je mi jedno, jak blbá je dotyčná, ale kterej doktor tohle dovolí???

TOTO!!!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 04. července 2017 19:02

ježišikristetojestrašný! to je dítě někoho z nich nebo cizí? být to moje tak vraždim

No tak to podepisuji!

20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 08:13

Mám novou mentální koučku a kdo radí se životem vám?

Online Garfie
28589 příspěvků moje polička 05. července 2017 08:54
Reakce na Mutziputzi:

Láska se nedá oddělit od spravedlnosti, obě jsou jedno!! To jsem si musela přečíst 3x, než jsem uznala, že to fakt nemůže dávat smysl ani v jejich světě!! 

A to miminko je příšerné, předpokládám, že to rodiče i lékař dovolili, ale nechápu to. Když si vzpomenu na svého syna na intermediární péči, jak jsme pořád všechno desinfikovali a když ho vytáhli z inkubátoru, byl pořád ověšený hadičkami...a to se narodil s normální váhou! 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 05. července 2017 11:07
Reakce na Mutziputzi:

A co se stalo jemu? Tento pár vidím poprvé, ale Růžičku si tak nějak pamatuju, ale teda ne takto. 

Koblížkovou sleduju, většinou se mi dost líbí, ale v tom modelu od Vaňka ne. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 05. července 2017 13:24
Reakce na Dadoo:

Nela Slováková bola v reality show Hotel Paradise. Párkrát som to videla, malo to ale malú sledovanosť, tak to tuším posunuli vysielanie do neskorších večerných hodín. Ani si nepamätám, či to skončilo normálne alebo to zrušili pre malú sledovanosť. Strašná hlúposť to bola.

Príklad ďalšej účinkujúcej, Zuza Plačková (dopracovala to na Playmate   a jeden čas sa pýšila najväčším poprsím na Slovensku - samozrejme umelým... )

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 05. července 2017 13:37
Reakce na carries:

Plačková je hrozně vtipná, chodím se bavit na její instagram, no a taky byla v maniáčkách "jakože fashion poradce" 

Nela hotel Paradise vyhrála.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 05. července 2017 13:52
Reakce na nellielovett:

Ja len viem, že si po tej šou nechala Nela vylepšiť prsia a tuším aj pery.

Teda Zuza v NM trepala strašné hlúposti Videla som ju ako súťažiacu a aj ako "módnu poradkyňu". Asi preskúmam jej instagram

20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 14:08
Reakce na carries:

K nám naštěstí nedorazila ta mánie přefouklejch rtů, to snad musí dělat jeden doktor, neni možný aby jich na Slovensku bylo víc takovej zvrhlíků nebo neumětelů.

Nela má prsa a nos, obojí podle mě vkusně.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 05. července 2017 14:13
Reakce na carries:

Nos taky. Nela byla v NM jako soutěžící a vyhrála to, i když jsem teda nepochopila z jakého důvodu.

Jo vlastně Zuza byla i jakou soutěžící, si pamatuju. Měla bílý kalhotový kostým. Dle googlu tam byla jako soutěžící dvakrát. https://www.joj.sk/vip-nakupne-maniacky/novinky/6071-plackova-perli-zuzka-co-nam-to-rozpravas 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 05. července 2017 14:23
Reakce na nellielovett:

Hej ja som ju videla ako súťažiacu dvakrát. V tom prvom bola tuším so Sisou Sklovskou a Norou Mojsejovou (skvelý VIP výber ), to trepala strašné sprostosti. Druhýkrát to boli Playmate, tam už sa tvárila ako strašne dospela, lebo je vydatá a zodpovedná žena, no vtipné to bolo

Mutziputzi Je dosť možné, že tieto "modelky" prifukuje jeden doktor alebo jedna klinika, až tak do detailu slovenský showbiz nesledujem. Očividne sa ale orientujú na mužov s určitým vkusom no :D

20970 příspěvků moje polička 05. července 2017 14:37

Syn Nevio, dutá hlava Vlastík a užíváme si pozornosti novinářů, ji vidět, že doma máme dveře otevřené, to nechceš prostě

http://revue.idnes.cz/zuzana-belohorcova-amerika-prazdniny-miami-deti-manzel-vlastimil-hajek-1nh-/lidicky.aspx?c=A170705_034941_lidicky_jfk

Online Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 05. července 2017 14:55
Reakce na Mutziputzi:

Nechala se ostříhat, protože jí vadilo slunce. A na léto si je nechala prodloužit. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. července 2017 21:45
Reakce na Sweet Potato:

Jo, zrovna jsem si říkala, že v tom člověk asi nesmí hledat logiku 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 05. července 2017 22:19