Hmm, dobrý, ale co ty růžový dupačky? To fakt někdo nosí..?
VIP zjevy
Ti děkuji za upozornění
. Úplně jsem je přehlídka, jak mě uhranul ten červený pytel vedle.
Není zač. Prostě obě se povedly. ![]()
A tuší vůbec slečna Kopřivová něco o EET a povinnostech s ní souvisejících? Zajímalo by mě, zda k ní kontrolní orgány budou stejně "shovívavé" jako k ostatním živnostníkům.
Tipuju, že podnikavé děvče z hampejzu nakoupí v US ve výprodeji za pár šupů, pošle soukromé osobě v ČR bez udání ceny, tím obejde celníky i finanční správu, komplic přebalí a tradá do trhu, ta nemá jenom výraz jak neandrtálec, ale i jeho mozek.
Děvče z hampejzu už zase vytáhlo stejnou "nejoblíbenější část bible", minule když se provalil tanec u tyče, teď bude povýšena vyřeší ČOIku! Je to muj hepýsek![]()

Pozor tak ne, víc jich máme rádi)))))

Ty to milé podnikavé děvče fakt nemáš ráda, že ty sis na toho Jardu brousila zuby? A nebyla's to nakonec ty, kdo ji té ČOIce nabonzoval?
Mě sleduje na Twitteru Justin Timberlake, takžeeee...![]()
Hlavně, jestli tě nesleduje nějakej delfín...![]()
Postarala bych se, aby šel do tuňákový konzervy, prej je tam delfíního masa ne úplně nzanedbatelný procento, tak by nemoh tvrdit, že to nečekal![]()
Fakt jsem to kdysi někde četla, jako není to úplně nepochopitelný, ale radši si řeknem, že je to hoax a hledat to nebudem, co?![]()
Každopádně delfínů utopených v sítí na lov tuňáků jsou mraky.
já kupuju tuňáka jen z MS, kde maj na plechovce napsaný, že je z etickýho a udržitelnýho lovu, delfíny radši teda googlit nebudu (vono v těch sítích asi končí leccos, mořský želvy např...)
Ne, tunakove konzervy neobsahuji maso z delfinu. Jen pri lovu tunaku umiraji (jako dalsi druhy), tak se zacaly pouzivat "dolphin safe" etikety, ktere maji ukazovat, ze tunak byl loven stylem neohrozujicim delfiny, ale i tyhle etikety jsou problematicke: https://www.forbes.com/sites/realspin/2015/04/29/dolphin-safe-labels-on-canned-tuna-are-a-fraud/#2ea5cd6f295e
To o tom delfinim mase se zacalo sirit, kdyz lidi spatne pochopili smysl te etikety.
Na tom je nejhorší, že kdyby člověch chtěl dostát všem svým etickým a ekologickým zásadám, musel by se fakt živit pránou. Teď jsem někde četla, kolik vody padne na můj hrnek kafe![]()
Podle mě má Kim rozptyl velikostí tak pět, někde je jak tank, tady OK

Ale tá fotka je "umne" zužovaná, kukni na tváre tých dvoch chlapov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí