Myslím, že ne
https://www.instagram.com/p/BWZyFy_g1A0/?taken-by=gossipdidi
tak majú proste obaja divné krivé xichty, no.
Koukám, že verunkakoprivova je hotová světice! Ovšem nějak se mi s tím "nastav druhou tvář" nesrovnávaj její nerudný reakce směrem k nespokojeným zákaznicím jejího šopíku...
Na tom by měla ještě zapracovat!
No ne, to je nepochopený, to ta zákaznice má nastavit druhou tvář!
Jo tááák! ![]()
soutěž dne:
kdo to je?
PS: jdu blejt.....

Robbie Williams ? ![]()
Robbie Williams ? ![]()
jo
"Mám botox a nějaké výplně v tváři a něco udělali také s mojí bradou. A vážně se mi to líbí. Po vydání několika posledních alb jsem se díval na sociální sítě a lidi tam psali, že jsem zestárnul. A já souhlasil... Ale nemyslím si, že to někdy dotáhnu s plastikami na vizáž hollywoodské kreatury," nechal se slyšet zpěvák. ![]()
Ještě k tomu všemu vypadá, jakoby neměl žádné zuby. ![]()
Já myslela, že Filip Rajmont![]()
Hlavně nechápu, jak může říct, že se mu to líbí....vlastně chápu, co jiného taky má říkat ![]()
Asi se mu líbí, že nemá vrásky, ale to je asi tak všechno. Já jsem v první chvíli myslela, že je to Jiří Mádl.
Chodí s manželkou evidentně

Asi se mu líbí, že nemá vrásky, ale to je asi tak všechno. Já jsem v první chvíli myslela, že je to Jiří Mádl.
Já Vojta Kotek:-)
a není on zpěvák? Jak teď bude artikulovat? ![]()
Detailistko ![]()
v době dnešních technických vymožeností stačí, když bude něco blábolit, oni už z toho něco ve studiu splácnou ![]()
Šmarjá, Robbieho mám ráda, budu dělat, že jsem tohle nikdy neviděla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.