nová německá miss!
mně trochu přijde, že si její 40letý bratr nasadil paruku a šel trochu poškádlit porotu. promenáda v plavkách nebyla, tak nikdo nic nepoznal.
Bratr... ani ne, ale 40-45 jo. Hodne mi přípomíná herečku Zoru Ullu Keslerovou.

nová německá miss!
mně trochu přijde, že si její 40letý bratr nasadil paruku a šel trochu poškádlit porotu. promenáda v plavkách nebyla, tak nikdo nic nepoznal.
Bratr... ani ne, ale 40-45 jo. Hodne mi přípomíná herečku Zoru Ullu Keslerovou.

Mutziputzi jestli se ti líbí, tak ti to neberu, každý má jiný vkus. mně přijde nehezká. pro mě je to dost chlapovitá osoba plná vrásek (čelo, oči, nad horním rtem), na 40 dobré, na 35 a na miss rozhodně špatné (pomíjím, že celá miss je špatná). už jen to srovnání se všemi ženami okolo pro ni není nejšťastnější.
Tak Betty mutzi tady dnes tak jede, že se mě to vůbec nedotklo :D
40letý bratr

Jiná Realita jedu v čem nebo čim, na čem? nic se tě nemělo dotknout, ale ta kritika je směšná, odůvodnila jsem si ji asi příliš osobně nebo žiješ někde v Krásnově
711990 já jsem byla po půl roce od porodu odhadem +7 (přibrala jsem 18kg), ale jako do roka se to povedlo srovnat :)
Mutziputzi nevyjadřuju se k miss, ale zbytečně do toho taháš rodinu reality
bram dekuju![]()
Jiná Realita mně třeba vysloveně nehezká přijde i heidi klum nebo ta jasmína, samozřejmě darinka.. prostě takové maskulinní typy, ale přece se může spoustě jiných lidí líbit, to je individuální
Tak Betty sorry, nenapadl mě jinej důvod pro podobný ujetý soudy
Mutziputzijezus, konečně se tu probírají zase zjevy :)
Jiná Realita ale jo, v pořádku, mně tahle přijde 100x lepší než naše Králový a Stočesový například
JJá su ještě furt asi 4 kila nad. Taky se cpu jak nezavřená. Ale to je určitě tím, do jaké mutantnosti se mi daří mimino krmit v podstatě jen mateřským mlékem.
Matuš zpíval na plese

Simvas este nekdo napiste jak ste byly po pul roce na -10kg a ja se pujdu zabit
Tak já teda ještě doplním, že jsem byla na 1/2 roce -10, ale ovšem nevydrželo mi to (po ukončení kojení a normalizaci spánku) a už jsem zase na svém. To už je lepší, ne? Ty jo....nebo horší?
Tak Betty no tvl
jinak teda hadry po rolincovy, ne?
na první pohled mi přišlo, že má na sobě overal
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.