VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Miru
16886 příspěvků moje polička 15. července 2017 20:48
Reakce na Luna:

Joo nooo, někdo se na vysněnou postavu nadře víc někdo míň a někdo nemusí relativně nic.

Jen jsem chtěla říct, že zhubnout, zlepšit, vytvarovat postavu může každý.

Ale musí máknout a vydržet

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 15. července 2017 22:26
Reakce na Miru:

"Katie nedela nic, nebo nic extra. Ma proste normalní postavu necvičiciho"

Mně se zdá, že naopak cvičí velmi. 

Akorát, že nikdy nebude mít dlouhý štíhlý nohy, protože... má prostě krátký nohy. Štíhlý, ale krátký. Její postava je typická podsaditá.  Dost zmůže úhel focení. A nejvíc zmůže smíření se s vlastní postavou. Je hezká.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 15. července 2017 22:31

Pokud jde o nožky... mám ráda štíhlý, ale plný, pěkně tvarovaný...

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. července 2017 23:02
Reakce na Mutziputzi:

Přála bych vám, abyste se nikdy nedostala do situace, kdy se za stejného životního režimu vaše tělo rozhodne dělat si co chce a můžete se třeba  strhat ve fitku a nebude to nic platné.  Jedna vzdáleně známá z takové situace skončila u psychiatra.

Offline Miru
16886 příspěvků moje polička 16. července 2017 04:53
Reakce na domenica:

Ano, tak na Tvých fotkách je evidentní, že měla cvičící období, to ano.

Ono stačí klidně i jen čtrnáct dní člověku, co se plus minus sportem udržuje a nechá si občas období klidu(pár dní, týdnů),

dostat se zase v krátké době do formy.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. července 2017 08:13
Reakce na Kokoska:

Přála bych vám, abyste se nikdy nedostala do situace, kdy se za stejného životního režimu vaše tělo rozhodne dělat si co chce a můžete se třeba  strhat ve fitku a nebude to nic platné.  Jedna vzdáleně známá z takové situace skončila u psychiatra.

Ale to asi každému ne? Já bych teda z takové situace u psychiatra neskončila, u jiného lékaře určitě ano.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 16. července 2017 20:44
Reakce na Mutziputzi:

Jistě že každému,  jen mi přijde,  že vy to tu nejčastěji řešíte.

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 16. července 2017 20:52

Kolena, kolena, přibližte se k jezeru! 

Koukám že to furt jede... ale po těch fotkách tady si začínám myslet, že všechny jsou hnusný a měly by bejt zakrytý jako intimní partie! 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 16. července 2017 20:58

Tak já taky pošlu vysněnou postavu, kterou bych teda vyměnila za tu Katie Holmes Ale jak jsem  šla ráno v 6 běhat, hned se mi ty my nohy zdají lepší haha 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 16. července 2017 22:21

i raději ať zůstane u kolen, ty už známe - co když najede na nějakou jinou část těla?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 16. července 2017 22:30
Reakce na SunEclipse:

prave...

ja uz mam komplex z MP a Parfumanie- z tlusteho krku, kolen, velke hlavy, zapesti (o tech jsem si do te doby myslela, ze jsou stihla), takovych tech speku v podpazi a vubec z cele me tloustky....

potrebovala bych smajlik s pistoli u hlavy

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 16. července 2017 22:34

Z kloubu mam nejhezci asi zapesti, na kotniku mam trvalej ekzem, kolena mam krivy a s tukovym valem, kycle spatne posazeny, lokty supinaty, ramena s jizvama a s celistnim kloubem jsem rehabilitovala, kdyz mi zatuhl. Co je tohle za zivot! A to vubec  nezminuji takove drobnustky jako vbocene palce a pak cupr onemocneni u nas v rodine, kdy zenskym zacnou otekat klouby prstu, ani burka se nenosi pres ruce. Je to v p.deli!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. července 2017 22:39
Reakce na Karja:

k burce se nosí rukavice, ještě máte šanci 

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 16. července 2017 22:48
Reakce na Jiná Realita:

Diky, hned se mi lip usina. Ale prestavam si byt jista tim zapestim, prosvitaj mi zily a mozna mam na ty vnejsi strane moc kostnatej ten kloub:-/

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 16. července 2017 23:31
Reakce na Karja:

Mně Mutzi nohy pochválila, tak jsem v klidu. Ale na zbytek radši koukám, až když si vyndám čočky. Jelikož mám skoro sedm dioptrií, tak jsem vlastně taky v klidu 

Offline Miru
16886 příspěvků moje polička 17. července 2017 05:06

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 17. července 2017 07:26
Reakce na Candance:

haha, to je přesné  už jsem na sobě zkoumala věci, které by mě do té doby ani nenapadly....

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 17. července 2017 08:22
Reakce na Pinot Noir:

Nezbývá než gratulovat, kvalita tvého života je teď uplně jinde! Ovšem, viděla je na živo? Nedělá se ti tam val při pohybu, netřou se moc stehna při sedu? Mezeru ve stoji beru za samozřejmou! Já jdu dnes na ortopedii se zeptám, jestli nejdou ty valy oddoperovat!:-D A vůbec jim doporučim novou specializaci, že to teď hodně pofrčí:-D

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. července 2017 08:53
Reakce na Luna:

omg, to je vyfotosopovana reklamni fotka, copak nevidis, jak ma levou nohu rozostrenou?

jinak se diskuze na tohle tema zdrzuju, panc bych tu musela prudit furt, ale tohle mi fakt neda.