Joo nooo, někdo se na vysněnou postavu nadře víc někdo míň a někdo nemusí relativně nic.
Jen jsem chtěla říct, že zhubnout, zlepšit, vytvarovat postavu může každý.
Ale musí máknout a vydržet![]()
Joo nooo, někdo se na vysněnou postavu nadře víc někdo míň a někdo nemusí relativně nic.
Jen jsem chtěla říct, že zhubnout, zlepšit, vytvarovat postavu může každý.
Ale musí máknout a vydržet![]()
"Katie nedela nic, nebo nic extra. Ma proste normalní postavu necvičiciho"
Mně se zdá, že naopak cvičí velmi. ![]()

Akorát, že nikdy nebude mít dlouhý štíhlý nohy, protože... má prostě krátký nohy. Štíhlý, ale krátký. Její postava je typická podsaditá. Dost zmůže úhel focení. A nejvíc zmůže smíření se s vlastní postavou. Je hezká.

Pokud jde o nožky... mám ráda štíhlý, ale plný, pěkně tvarovaný...

Přála bych vám, abyste se nikdy nedostala do situace, kdy se za stejného životního režimu vaše tělo rozhodne dělat si co chce a můžete se třeba strhat ve fitku a nebude to nic platné. Jedna vzdáleně známá z takové situace skončila u psychiatra.
Ano, tak na Tvých fotkách je evidentní, že měla cvičící období, to ano.![]()
Ono stačí klidně i jen čtrnáct dní člověku, co se plus minus sportem udržuje a nechá si občas období klidu(pár dní, týdnů),
dostat se zase v krátké době do formy.
Přála bych vám, abyste se nikdy nedostala do situace, kdy se za stejného životního režimu vaše tělo rozhodne dělat si co chce a můžete se třeba strhat ve fitku a nebude to nic platné. Jedna vzdáleně známá z takové situace skončila u psychiatra.
Ale to asi každému ne?
Já bych teda z takové situace u psychiatra neskončila, u jiného lékaře určitě ano.
Jistě že každému, jen mi přijde, že vy to tu nejčastěji řešíte.
Kolena, kolena, přibližte se k jezeru! ![]()
Koukám že to furt jede... ale po těch fotkách tady si začínám myslet, že všechny jsou hnusný a měly by bejt zakrytý jako intimní partie! ![]()
Tak já taky pošlu vysněnou postavu, kterou bych teda vyměnila za tu Katie Holmes
Ale jak jsem šla ráno v 6 běhat, hned se mi ty my nohy zdají lepší haha ![]()

i raději ať zůstane u kolen, ty už známe - co když najede na nějakou jinou část těla? ![]()
prave...
ja uz mam komplex z MP a Parfumanie- z tlusteho krku, kolen, velke hlavy, zapesti (o tech jsem si do te doby myslela, ze jsou stihla), takovych tech speku v podpazi a vubec z cele me tloustky....
potrebovala bych smajlik s pistoli u hlavy
Z kloubu mam nejhezci asi zapesti, na kotniku mam trvalej ekzem, kolena mam krivy a s tukovym valem, kycle spatne posazeny, lokty supinaty, ramena s jizvama a s celistnim kloubem jsem rehabilitovala, kdyz mi zatuhl. Co je tohle za zivot! A to vubec nezminuji takove drobnustky jako vbocene palce a pak cupr onemocneni u nas v rodine, kdy zenskym zacnou otekat klouby prstu, ani burka se nenosi pres ruce. Je to v p.deli!
k burce se nosí rukavice, ještě máte šanci ![]()
Diky, hned se mi lip usina. Ale prestavam si byt jista tim zapestim, prosvitaj mi zily a mozna mam na ty vnejsi strane moc kostnatej ten kloub:-/
Mně Mutzi nohy pochválila, tak jsem v klidu. Ale na zbytek radši koukám, až když si vyndám čočky. Jelikož mám skoro sedm dioptrií, tak jsem vlastně taky v klidu ![]()
![]()
haha, to je přesné
už jsem na sobě zkoumala věci, které by mě do té doby ani nenapadly....
Nezbývá než gratulovat, kvalita tvého života je teď uplně jinde! Ovšem, viděla je na živo? Nedělá se ti tam val při pohybu, netřou se moc stehna při sedu? Mezeru ve stoji beru za samozřejmou! Já jdu dnes na ortopedii se zeptám, jestli nejdou ty valy oddoperovat!:-D A vůbec jim doporučim novou specializaci, že to teď hodně pofrčí:-D
omg, to je vyfotosopovana reklamni fotka, copak nevidis, jak ma levou nohu rozostrenou? ![]()
jinak se diskuze na tohle tema zdrzuju, panc bych tu musela prudit furt, ale tohle mi fakt neda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.