Ona oni ta krásná kolena v detailu nic moc estetického. Krabaté to je, hrbolaté, nestejnobarevné. Normálně bych to zakázala!
VIP zjevy
Pěkná galerie. Člověka potěší, že i obecně uznávané krasavice mají nějaké ty "mouchy". ![]()
Chlap problematiku kolene podle mě nemůže vůbec uchopit
Zajímalo by mě ale proč blbá, podle mě tedy nikoli?
Fakt problémy
Já mám tohle a žít s tím taky musím. A spravedlivý to samo není, buďte rada za kolena Dary ![]()

Tu sukni si zkracovala sama asi.
Stejně dobře zkrácená jako nohy))
No jasně, nevypracovatelný nohy, tukový val na vnitřní straně kolene a vnitřní straně stehen, peklo s tim žít, bych mohla vyprávět, tyhle snahy o fotogenický úhel vytrčení už jsem teda na rozdíl od Dary vzdala![]()
To ani nemusí být tukový val, ale voda. Jsou na to nějaké speciální stahovací legíny hned pod kolena, které je třeba nosit na běh apod., aby se to smrsklo.
Když to tam ale není (na té vnitřní straně kolen), tak nevzniká ta pověstná mezera mezi stehny, která je sexy. ![]()
Takhle![]()

Ale tohle néé, to jsou dráty do betonu.
Já osobně bych takové dráty klidně brala. ![]()
Ja bych za ne i zaplatila, ideal!
ÚPLNĚ JÁ, 100% podobnost.
To jen tak pro pořádek, až mi tu bude někdo tvrdit, ze nemám co hubnout.![]()
takže podle Vás má Katie Holmes nadváhu? ![]()
Tlusty osklivy nohy
no ale to se hubnutím spravit nedá...
a to mně teda přijdou dost dobré ...
Holmes samozřejmě nemá nadváhu, mne se i jinak celkove líbí třeba víc než Heidi, ale pěkný nohy nemá(me). Hubnout se to snad maličko dá, ale žádný zázraky se nestanou. A jinak teda sukně nosím, snad mě v nich neuvidí Mutziputzi ![]()
Já jsem teda v tomhle ohledu pesimista: myslím, že zhubnout to moc nejde (no to vlastně píšeš: "maličko"), a cvičením to jen zbytní - při zachování objemu... ![]()
No pokud uznáváte, že Katie nemá nadváhu, pak váš výkřik "takhle vypadám, ať mi nikdo neříká, že, nemám co hubnout" postrádá smysl.
Hmmm, tak to by u mě naprosto odpovídalo.
Čím to může být?
Můj cíl není nemít nadvahu, ale nevypadat v těch krásných leviskach, co mám ve skříni, jak v leginach, to je cely.
A myslím, ze tohle chce většina ženských. Normální marnivost. A jsem rada, ze mi současná situace umožňuje zabývat se takovýma prkotinama, vážím si toho.![]()
Nejsem sice RoSa, ale myslím,
že jistěže se to zhubnout dá,
zhubnout, vytvarovat(cvičení, strava).
Ale jasné, nekdo má geneticky kotniky širsí nekdo užší, kolena takovy nebo makový, nekdo je konstituce vila, nekdo matrona,
ale postava se da zlepsit vzdycky.
Ne vzdycky se vsak lidem chce.
Katie nedela nic, nebo nic extra. Ma proste normalní postavu necvičiciho
Tak to má teda dobrý, já takhle vypadam po víc než roce pravidelného cvičení ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí