VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:11
Reakce na Lilly_Ku:

Ale nebojte, já vím, že tohle jsou jen takové debaty o ničem, že všechno projede Photoshopem,  já sama jsem tu práci dělala, takže to vím nejlíp. Jednou jsem retušovala pihy sedmnáctilté modelce asi 8 hodin...Ale ta postava se mi jenom líbí, nic víc. V žádným případě se o nic takovýho nemíním pokoušet.

A já jsem se vždy takových debilních témat taky zdržovala, zamlada jsem nosila černý pytle, chodila na Psí Vojáky, četla ruské klasiky a bylo mi jedno, jaký mám kotníky nebo levej ramenní kloub. Pak čas běžel a všechny holky s krásnýma kolenama se mnou přestaly vysedávat v Kabinetu múz a ta s nejkrásnějšíma kolenama si vzala Horáčka. Tak jsem ten vzhled musela taky začít řešit, no...

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:15
Reakce na Luna:

chcete taky Horáčka, jo? mimochodem jsem až nedávno zjistila, že jsem M. znala jako malá holka (kamarádila jsem s její sestrou) :-D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:23
Reakce na Candance:

prave...

ja uz mam komplex z MP a Parfumanie- z tlusteho krku, kolen, velke hlavy, zapesti (o tech jsem si do te doby myslela, ze jsou stihla), takovych tech speku v podpazi a vubec z cele me tloustky....

potrebovala bych smajlik s pistoli u hlavy

Ne ne, žádný komplexy! Je potřeba mít náhled, všeho s mírou

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:26

Hele prohlášení že na vzhledu nezáleží a na pěknym kolenu svět nestojí ještě z nikoho duchaplnýho intelektuála neudělalo, to víme všichni?

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Nechci! Ani zadarmo. Jako nic proti němu nemám, jen...je to už na mě starej dědek. hihi. I na ni, lalalaaaa.  Já ji "znám" jen přes jednu společnou kamarádku, jinak se spolu vlastně neznáme. Jen jsem v mládí navštěvovala stejný podnik. Ale to už je tak 15 let...

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:36
Reakce na Mutziputzi:

to je takovy trochu ode zdi ke zdi, né? :)

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:37
Reakce na Luna:

do kabinetu muz jsem chodila taky, dost mozna v podobnou dobu, tak dvanact let to bude ... jezis :D

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 17. července 2017 09:42
Reakce na Lilly_Ku:

BOŽE no jo, tak ne 15, ale 18 let to je...To je konec tohle. Tak 12 let je ještě dobrý.

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:13
Reakce na Mutziputzi:

Vymysli ještě něco novýho, téma začíná být vyčerpaný. Hele co třeba obličej, já jsem najednou během chvíle hrozně zmařkovatěla. Jakože najednou žádný rysy a tak, takovej pučmelounek povislej, neni na to nějakej odbornej termit? A vůbec nějaká historie co by se k tomu vázala, co a jak a kdo a kde?

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:20
Reakce na Luna:

za sebe ale teda musim rict, ze i pres nejaky ty momentalni peripetie (ted treba vyrazka na krku, fakt nikomu nepreju, kolena hadr) se ted rozhodne citim lip nez za studii. jako poezii to melo, v brne lejt do rana a pak rovnou na zkousku, ale proste i puvab punku se jedndou vycerpa, bylo to pekne, ale nemenila bych 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:23
Reakce na Lilly_Ku:

Tyjo, tak tohle sem nikdy nezažila, před zkouškou v hospodě, mně se akorát spolužáci z gymplu posmívali, že se misim pořád učit..ale taky sem teď spokojenější 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:28
Reakce na Ounz:

no trochu jsem to pribarvila, primo z hospody to nebylo, jen do ctyr rana v hospode a pak na zkousku (ktera byla ustni, takze me po zasluze vylili).

to je ale spis takova usmevna historka. za studii jsem nemela prachy, naopak oplyvala spoustou problemu. takze podepisuju, ze ted mam mereno pohledem zpet fakt super obdobi a rceni mych rodicu "studium je hej, pockej az prijde opravdovej zivot, ten te nauci" bych rozhodne nepodepsala. ostatne myslim, ze i nasi to s odstupem vidi jinak 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:28
Reakce na Ounz:

Buďte ráda, já jsem tak žila a taky ze mě nic nevyrostlo.

A Lilly_Ku Já bych už taky neměnila. Ale jsem ráda, že jsem to zažila, krásné mládí. Brno je prostě boží. Ale strašně mi chybí bydlení blízko centra, to zas jo.

Offline Lamicka
14203 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:30

Líbí se mi víc nohy Katie než Heidy. Líbí se vlastně víc celá. Tohle pitvání postav a sekání těla na kousky mi připadá postavené na hlavu. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:31
Reakce na Luna:

jj, brno je super, kdybych se mela nekdy stehovat zpet do cech, brno by bylo favorit. odstehovala ses uplne jinak nebo jen na kraj, jestli se muzu zeptat?

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:34
Reakce na Lamicka:

mně se Katie vždycky hodně líbila. Osobně si myslím, že jí moc nesvědčí stylizace do femme fatale, možná je to ale tím, že ji mám zaškatulkovanou jako holku odvedle. Taky mi přijde, že je poslední roky hrozně ztrápená, ale to si asi člověk dobrovolně nevybere.

20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:34
Reakce na Lamicka:

Líbí se mi víc nohy Katie než Heidy. Líbí se vlastně víc celá. Tohle pitvání postav a sekání těla na kousky mi připadá postavené na hlavu. 

To už je zbytečná snaha o extravaganci nebo fatální podcenění zrakové vady, i piáno má hezčí nohy než Katie!

20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:35
Reakce na Karja:

Vymysli ještě něco novýho, téma začíná být vyčerpaný. Hele co třeba obličej, já jsem najednou během chvíle hrozně zmařkovatěla. Jakože najednou žádný rysy a tak, takovej pučmelounek povislej, neni na to nějakej odbornej termit? A vůbec nějaká historie co by se k tomu vázala, co a jak a kdo a kde?

Udej věk, ať na to vypracuju studii, případně se začnu bát!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:39
Reakce na Lilly_Ku:

Tak je mi jasný, že  to tak (asi  ) nebylo pořád..

jako tý zodpovědnosti bylo zatraceně míň, ale i tak bych se nechtěla vracet..

Offline Lamicka
14203 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:41
Reakce na Mutziputzi:

Nojo, kdyz me si nejvic libi lidi, kteri nejsou dokonali... dokonale krasky z instagramu mi splyvaji, jedna jak druha. Kdybych byla chlap, tak beru proste Katie a budu z jeji postavy odvarenej :))