viktorka_od splavu v sobotu.Pondeli maji volno za sobotu.
V cesku neni otevrene kadernictvi v sobotu?
viktorka_od splavu v sobotu.Pondeli maji volno za sobotu.
V cesku neni otevrene kadernictvi v sobotu?
Aranel tak
Zarinya normalne ne, ale cesou na objednavku svatby ap (co vim, nevim jak treba c.)
Tulipe Ta morálka byla spis na ta courani na kavicky apod. A ano, neplatí to pro každého.
Zarinya normalne ne, ale cesou na objednavku svatby ap (co vim, nevim jak treba c.)
tady jsou kadernictvi v sobotu dost narvany.:-)
Zarinya kadeřnictví, kam chodím já, má v sobotu normálně otevřeno od rána do večera a taky mají plno.
Zarinya v praze jsou...
Já jen po domluvě, párkrát do roka, ty dva dny volna si hodně hlídám. ![]()
To je složitèjší pohled na věc. Včera jsem třeba měla první volný podvečer, předevčírem jsem odcházela 22:15. Jiné večery je to podobné. Ale už zařazuju volné rána, jinak bych odpadla, protože o ty večerní termíny je prostě větší zájem.
Catherinne tak ja plne chapu,ze sest dni v tydnu se dlouhodobe delat neda,proto chapu ty zavrene pondelky....i v hospodach(pokud rodinny podnik)
kazdy jak mu vyhovuje.....kde maji zamestnance tak je otevreno tech sest dni v tydnu,ale pak nektery den dostanou volno.Kdyz si tam sama tak si regulujes jak vyhovuje tobe.
Sweet Potato teda nechci bejt puntickarka (ale jsem a nemuzu si pomoct
), ale pokud me pamet neklame, zrovna v to Frantovi nebojsovi byl zaviraci den ponekud nelogicky utery.![]()
Pravdu díš.
Jinak zavírací den v úterý by měl být trestný. Kdysi jsme dovlekli na puťáku celý štrůdl zpruzených dětiček na zámek tuším v Doudlebech. Celé Československo mělo památky spořádaně zavřené v pondělí - jen tady v úterý!![]()
Sweet Potato my od jiste doby vime, ze Lunedi je italsky pondeli:D
Zarinya Takhle to má moje kamarádka kosmetička. Otevřeno v sobotu a v pondělí volno a víceméně i v kadeřnictví, kam jsem chodila měli v sobotu. Nějak se tam střídali.
Sweet Potato Doudlebové jsou holt sví, viz dneska muj příspěvěk ve vinárně nebo kde
rasaNori do Řáma jsem dělala předem itinerář, když se k tomu připočte, co všechno je nepřístupný v neděli, byl to trochu oříšek
Potrefenáhusa Četla jsem ho. A o Doudlebech jsem něco podobného čítala už kdysi dávno. Jen nevím, jestli to byli ti nad Orlicí?![]()
Sweet Potato Doudlebove uz jsou jen jedni, takze urcite ano. (Postavili zamek a kostel v me (skoro) rodne vsi a o ten kostel jsme se pak nekolik let starali, i za nami prijeli, kdyz jsme exhumovali kosti jejich predku z krypty a kdyz se znovu pohrbivaly).
Potrefenáhusa Četla jsem ho. A o Doudlebech jsem něco podobného čítala už kdysi dávno. Jen nevím, jestli to byli ti nad Orlicí?
Zámek Doudleby nad Orlicí postavili páni z Bubna (a Litic), potomci ho mají zas... moc hezká stavba.
Solathis To je hezké.
Ale ti Doudlebové, co si bere do úst Potrefenáhusa jsou ze stejnojmenné vesnice někde u Budějc, jestli se nepletu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.