barbucha Protože na všelijaké plastičky, silikónky a živé bárbíny už jsme relativně zvyklí. Jessica je jen další v řadě.
VIP zjevy
Zabrousila jsem na IG a koukla na starou štiku...to nema chybu
,plus ty velebící komentáře ![]()
stes asi nemám tu odvahu ![]()
Ignis hele, vis jak je to s těmi prekazkami..navic ja se fakt zasmala
stes Já se podívala, poněvadž už jsem něco viděla a mám silné nervy.
A jo, tohle je slušný materiál, skoro jako Dáda Patrasová...
stes Štiková se mi pořád nabízí na IG. Nechápu proč. Jsem na jejím profilu nikdy nebyla. A teď už se ji asi nezbavíme nikdy, protože jsem si teda početla. Chápu, má druhou mízu, příšernej vkus, ale ty její fanynky ![]()
Že já tam vlezla ![]()
Tak aspoň Ilonka má jasno.

barbucha Hahahaha. Hele ja nevim,kde ty lidi berou to sebevedomi neco tvrdit a vyjadrovat se (pro ostatni!!!) k necemu,o cem cetli mozna tak ve Chvilce pro tebe.
notna ja na ten jeji ig jednou zabloudila a jen jsem tam nevericne zirala na jeji svetebni foto s rodici, kteri byli velice sik a vypadali docela mlade... a ona vedle z nich jak teta z jiny planety
Dalia Já to beru tak, že chlapec má prostě takový vkus a preference, takže bych i věřila, že jim to může vydržet...
razorblade jakej má ig? Já jsem našla jen cosi se čtyřma fotkama, to asi nebude ono.
A nojo, taky se musím podívat, když už tady o tom mluvíte :))
bram myslim, ze Monika Binias
jsem ted v mhd a nechci na jeji ig lezt![]()
Dalia Pokud je pan manžel dostatečně submisivní, mohlo by jim to vydržet.
Karja zadna Chvilka, David Icke a to musi byt pravda!

razorblade diky :) no to je taky solidni material.. Ale ta maminka vypada dobre, pricetne a celkem sympaticky.
Jsem ošklivá, ale já to tady napíšu. Když se podívám na usmívajícího se Štiky manžela, vždy mi hlavou proletí dvě slova - malý upírek. ![]()
Dalia - takových párů běhá dost, ale zlomí se to po šedesátce, pak už to ten chlap nedává, vím o dvou. Taky se začnou okolo něj motat mladice a je hotovo.
Ale di ty. Podívej se na Agathu Christie
A naživo jsem podobnejch (a spokojenejch) párů taky několik potkala... věk neni žádná záruka - chlapů, který mají mladší ženu a opustí ji kvůli ještě mladší, je mnohem víc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my