viktorka_od splavu No vyzerá dobre i mimo promo fotiek, to ja tak nevyzerám ani ako o dvadsať rokov mladšia....grrr. Idem si ešte naliať. :D
VIP zjevy
viktorka_od splavu Maličko jiná, ale pořád krásná.
jasněže jo! 999 mně jen připadá trošku nefér vůči reálným ženám prezentovat ty vylepšené obrázky jako příklad krásné ženy. je krásná i bez toho, když je opravdická.
zato tohle teda jako "pekáč buchet" (komentář obrázku) nevypadá, vypadá to docela strašlivě
![]()
uff, jdu se věnovat něčemu lepšímu, toto je strašidelný
viktorka_od splavu Br. Mně to spíš připomíná vysušenej lovečák.
Tak popojedem:
„Dlouho jsme si mysleli, že to bude chlapeček. I moje kartářka Barbara Kočkova, které si vážím a mám ji rád, mi řekla, že to bude buď chlapeček, nebo divoká holčička,“ odhaduje Bohuš Matuš pohlaví dítěte.
Sweet Potato hlavne, aby to nebylo chytry po tatinkovi...
Sweet Potato je to dobrá kartářka! Taky si myslím, že to bude buď chlapeček nebo holčička. Asi k ní taky zajdu pro řadu.![]()
viktorka_od splavu Nevim, ktera je promo, ale na ty pravy je hezci
moora to je.
viktorka_od splavu Jak nefér? Tady nešlo o reálné ženy. whiskas psala, že jí to připadí ideál (Pazderková), já vybrala padesátiletou Peškovovou.
Sweet Potato hlavne, aby to nebylo chytry po tatinkovi...
On je fakt úplně vylízanej ![]()
999 ale padesátiletá peštová vypadá jinak, než na tom obrázku který jsi sem dala, stejně jako pazderková vypadá spíš jako na tom co jsem sem dala já...
viktorka_od splavu Tak každopádně já jsem jsem tým Peštová
.
Pazderková bude za týden vypadat normálně. Tenhle efekt i v obličeji udělá to nepití před soutěží. Hned vylezou všechny kosti v obličeji. Jinak kdyby nebyla zrovna na soutěži, tak kolikrát jsou ty holky naopak dost "opláclé", což dělá budování svalů. V běžném životě vůbec nemusíte poznat, kdo se na tu soutěž připravuje. Před nasadí dietu, aby se zbavily všech tuků a tři dny před soutěží už se ani skoro nepije. Předpokládám, že cvičit nepřestane, ale při návratu k předsoutěžnímu režimu bude vypadat normálně.
Renusatko To si myslím taky.
Tohle je třeba před soutěží asi 6 týdnů a na soutěži.

Renusatko a ty drápy mají proč?
To já taky.
Někdo má holt kliku... že nepotřebuje žádný enormní úsilí. Na tý Peštový je vidět, že se tak narodila, stejně jako třeba Klumka - nemusej otročit x hodin v posilovně, ležet co půl roku u plastickýho chirurga a žít z prány... (čimž neřikám že se nehnou a tlačej denně guláš se šesti) Hezký holky prostě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my