stes Taky
VIP zjevy
Já bych tu její prezentaci i skousla, kdyby to mělo nějakou protiváhu. Něco jako - celý rok jsem super ženská, která má zájem o spoluobčany v těžkých životních situacích, žiju příkladně, zajímám se o tíživá společenská témata, a tak. A pak si holt jednou za rok vyhodím z kopýtka.
Ale ne že se celý rok prezentuju jako zparchantělá zlatá mládež a do toho teda sem tam dělám krásnou na nějaké státní akci (a teď ani nevím, kam zařadit selfie ze záchodku u japonského císaře).
přesně jsi vyjádřila i můj názor.
Zas ale nelze Babišovou obvinit z přetvářky. Byste měli ocenit i její klady ![]()
notna ktery?
eh.. tak jsem koukla na ten jeji instac.. tyvole

viktorka_od splavu to je momentka z nejaky charity? ![]()
stes nee, to je z nataceni Smrt ji slusi![]()
stesDyť to píšu, se nepřetvařuje :-)
Sweet Potato to je takovej vtip. Kolik je v cesku tradicnich rodin? 4 - Jochovi a tri Vaclava Klause mladsiho...:D
edit: sem to naformulovala desne nevtipne! Ma to bejt: jednu ma Roman Joch a tri Vaclav Klaus ml. :)
Me u Babisove jeji prezentace vubec neprekvapuje.
711990 lol ![]()
slniecko A nemusím připomínat, odkud se nám tu ocitla ta první, babička Lívia, či?
![]()
Tak prosimtěpěkně dyk to je jasný i malýmu dítěti. Jsou vánoce, církevní svátek. Tak to přece bez kardinála nejde!
No to hej, no, roboty má vtedy ako natoto...preto sa tvári chudák tak akčne? Ale čo robí na severnom póle, keď má makať niekde v diecéze?
slniecko toho kardinála fakt nechápu. jako kdyby to bylo maškarní, no dejme tomu. ale všechny krasavy jsou za vánoční...cosi. a k tomu kardinál
Třeba se Sněguročka pokusila přeložit do nějaký západoevropštiny, a vyšla jí z toho milady de Winter...
Vsadím se, že makal i tak dost ![]()

To je slušnej trapas. Ale konečně zavřela tu pusu!
Sweet Potato to je k zbliti ten zahradnikuv komentar.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje