stes Žádná soudná, si myslím.![]()
VIP zjevy
No, tak Upír Krejčí no comment, ale tohle je taky výživné....normálně se mi z té fotky zvedl žaludek:
LadyMary Asi jsem odolná, čekala jsem něco horšího. Nevkusný chlap u mě. U fotky s tím lvem jsem se ale musela smát ![]()
Omšelý k omšelému![]()
Candance Pokud bych se, nedejbůh, kamkoli fotila v prádle, tak spíš bych odsunula to mimino.
Přesně. Já když viděla tu fotku, tak mi bleskla hlavou otázka, odkdy směj mimina do bordelu ![]()
Kan stes Teda to s tou večeří jsem zrovna pochopila, jakože vtipkoval.
Doufejme.
Vono by bylo už tak dost zlý s ním jíst (tu večeři), kdyby se na něj člověk přitom musel koukat (a nedejbože snášet jeho vtipný kecy) - natož pak ještě něco dalšího! ![]()
LadyMary Ale na tý svatbě, má ona krásný šaty!
To jsem nikdy neviděla a nechybí mi to!
Bydlí tady prakticky za rohem a úplně ho stačí někdy potkat, pečlivě se rozhlížejícího, jestli ho někdo - světovou hvězdu - pozná
Pro mě je to druhej Strýček Jedlička - děti mu taky tleskaj protože se ho bojej ![]()
Zaslechla jsem, že se Janeček s Lilou rozchází? A že by měl mít v merku Kuchařovou? Řeší se to tady někde? Jdu s křížkem po funuse?
tv Alealeale, sem s tim!
Já akorát zaregistrovala, že spolu holky ka.
Sweet Potato jako, patří to do přiznání, ale občas mrknu na MP.
a tam to někdo řeší, že mají společné známé s Lilou a že je to Kuchařová...
Jinak jen toto.
tak Krejčí vůbec nebyl po vlivem,jel se vyspat do lesa, protože ho opouští žena a jak měl ten stres,boural a POTOM vypil flašku
.fakt myslí, že mu na to někdo skočí?
Zaslechla jsem, že se Janeček s Lilou rozchází? A že by měl mít v merku Kuchařovou? Řeší se to tady někde? Jdu s křížkem po funuse?
to jsou ale dvě různý diskuze, že se Janeček údajně bude rozvádět a že na nesouvisející předchozí fotce je plastikově vypadající Táňa :)
tv ze by byla kucharova tak blba? Vzdycky mi prisla spis z kategorie chytrejsich missek
to jsou ale dvě různý diskuze, že se Janeček údajně bude rozvádět a že na nesouvisející předchozí fotce je plastikově vypadající Táňa :)
No do prcic, čtu to potřetí a más pravdu!![]()
tv ze by byla kucharova tak blba? Vzdycky mi prisla spis z kategorie chytrejsich missek
Já to blbé pochopila...že se rozcházejí asi bude fakt, ale s Kuchařovou to nemá nic společného. Pardon.![]()
tv Škoda. A teda představa, jak Janeček přespává v tělocvičně, je taky trošku mimo.
dycky když takovou větu někde vidím, tak se hrozně leknu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje