Děkuji, myslím, že se bez toho obejdu
.
VIP zjevy
Ja bych MINIMALNE tu treti smazala, kdyby me nekdo vyfotil v takoveto pozici
@whiskas az mi hrabne, i venec bude :D haha nenosim saty, tudiz nemam potrebu si nic pridrzovat :D
Hehe, až zas choť přijde s nápadem, že bys měla přikvačit a máknout s úklidem, mohla bys mu domů přiskotačit s vílím vínkem.
Jako ze by me definitivne odlifroval na uzavrene oddeleni psychiatricke lecebny?:D
další fotografie jsou ještě lichotivější ![]()

(Teď by se hodilo, aby ten smajlík vydával vriskajici zvuk). Notyvole. Jak vyžilá zaměstnankyně prvorepublikového bordelu.
Ty vago, ta třetí!![]()
Mezitím v Paříži:

Rihanna je boží ![]()
LOL, královna módy opět útočí ![]()
![]()
Do měsíce oznámí že je těhotná nebo do tří měsíců bude zas hubená, nic mezi tim![]()
uf, konecne ma macronova zakryty nohy. z tech jejich mini na oficialnich akcich uplne silim. ty dziny ji slusi, je to mnohem elegantnejsi zpusob, jak ukazat, ze je na svy stihly nohy hrda, nez ty diblikovsky sukynky
Jestli má fakt krátký krk pomohly by ji výstřihy do véčka? Nebo by to bylo ještě horší?
Jo, ty kratke sukne jsou strasne. Tady se mi docela libi. Prijde mi, ze ji ani tolik neublizuji veci ke krku jako ty stojaci limecky za krkem, ktere ji delaji jeste nahrbenejsi.
a já pořád co na macronové dělá ten polednicovitý dojem, a on je to ten krk a způsob, jak ho "obléká", no jasně...
hrb+proteza+paruka (mozna je to vsecko pravy ale proste to jako umely vypada)
In 2013, the pop star allegedly coined the nickname 'Thickanna" to represent her curvier alter ego, and the era of Thickanna was born. Now that Rihanna has put on these few extra pounds, the Twitter-verse is rejoicing at the return of her alter-ego.
Rihanna alebo Thickanna... na poslednej vlozenej fotke vyzera ako v uniforme obstarozneho vodica autobusu ![]()
To je dvojka. Mne se Rihanna nelibila nikdy, ani jako hubena.. Ale tady vypada fakt divne, neproporcne, takova mala hlavicka proti mohutnemu telu...?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí