Jako by jí oblek půjčil Depardieu.
VIP zjevy
chichi

Tyjo, ten nejak nakynul a ty uzke dziny to jen umocnuji.
taky nema zrcadlo:-) a na nohy si zjevne nevidi:P
Jak poznamenal Jakub Horák na FB - poněkud levicové je to)))
dobry!
Věřim, že je s postavou fakt spokojená teď, jak tady padlo![]()

asi přibírá, aby vyhověla dnešnímu trendu megaprdele (pardon, ale víte, že lepší popis toho úchylného trendu neexistuje).
No je fakt, že zas je obdivuhodný, že všechny tyhle s megapozadím maj plochý břicho a pas, já mám pocit, že když já přiberu blbý kilo, hned mám v pase +10 cenťáků!
ona ta megap@del všem těm černoškám roste tak nějak do stejnýho vyšpulenýho tvaru... skoro bych si tipla, že se na ní může udržet půllitr... ![]()
Generátor náhodného textu se potřetí oženil, den před Andejem.

to musi mit umelou tu prdel snad. si neumim predstavit, ze takovejhle rozmeru vzhledem k rozmerum zbytku tela, lze dosahnout pouhym pribranim
Generátor náhodného textu
To je dobrý! Taky jsem se jednou pokoušela si přečíst text nějaké jeho písně a hrozně mě to pobavilo. Ale tak vyprodává haly ne?
Prvně jsem se lekla, že jsou to Olsenky. O to Depp a Delevindne vypadají tak vyžile.

vona má tu hlavu fakt nějak malou. začínám se cítit tak nějak sexy a štíhlá....
cara je náhodou skvělá, po tom, co hrála tu čarodějnici, jsem jí nějak přišla na chuť, i když film nic moc ![]()
taku prdel mam aj ja ze si vzadu mozem urobit vystavnu policu. ale ked som pribrala tak mi to aj tak islo vsade a hlavne brucho + stehna. uz aby som tie poporodne kila dala prec ![]()
edit: jo a debilne sa taky typ prdele oblieka. nohavice nesedia a sukne/saty mi brutalne odstavaju a robia tu policu aste vacsiu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí