Kolínka

Kolínka

No jen aby Rihanna nebyla průkopnice toho, že teď přijde do mody jiná postava. Mutziputzi to by jsi byla v háji! Já ne, já ráda i Mcdonnald, stačily by mi tak dva měsíce.
Já jsem teď tak rozežraná, že bych asi taky měla radost, jako ambasadorku bych si vybrala takovou tu herečku co je stejně vysoká jako široká, nevim jak se jmenuje
před tímhle bych (jako divák) skutečně dala přednost stanu, a to na jakékoliv postavě
Myslím, že mužská část by tvá slova nesdílela
.
Ve třiceti je snad na nějaké metabolické změny dost brzo. Jistě, metabolismus se s věkem zpomaluje, ale před třicítkou bych to neviděla tak tragicky.
já to na obě rozhodně pozoruju. zlom nastal skoro přesně v těch 30. tragické to není, protože jsem odjakživa zvyklá, že nemůžu jíst večer, že se musím hýbat a tak, protože moje výhledy jsou smutné, ale rozhodně to na sobě pozoruju a když nastal problém s kyčlí, okamžitě jsem přibrala tak 4 kila a pořád je mám. před 30 by mi stačilo prostě týden přestat jíst o hodinu dřív a jezdit půl hodiny na elipticalu a hned by byla dvě pryč.
Čvančary![]()
![]()

No, docela trefné.. ![]()
Vzadu ich ma zapnuté.
Šaty sú od Giambattista Valli. Vogue píše:
Rihanna’s Latest Look Proves She’s a Fashion Queen

Mně se ty šaty moc líbí, barva je úchvatná a sluší jí.
Prý těhotná víla a.k.a. lesní žínka
.
Buďme rádi, ještě mohla být nahá jako všechny ostatní.
Myslis ze mi taky tak za 2-3 mesice hrabne a budu vyzadovat podobne fotky?
ten sklad zivutku pod ramenem vypada jako by ji jedno prso prepadlo na zada :D
Může se stát cokoli, ale třeba se obejdete bez té ozdoby na hlavě
.
On taky kdyby nebyl o pět čísel menší, tak ty šaty budou vypadat úplně jinak, protože je vidět, že ho na sebe prostě nemohla pořádně narvat. Nejsou to jen prsa.
Kolega mého přítele (24let) poslouchá Duo Jamaha, má podepsané jejich plakáty a chodí na koncerty. V autě s nálepkou Ortel vozí polštářek Duo Jamaha. Nevěřila jsem, dokud přítel nedonesl foto jako důkazní materiál ![]()
POMOC!! Toto jsem nemela videt. Video si pustit nemam diky. Masakr!!!
Klidně si dej věnec na hlavu, pro mě za mě i prsa na záda, ale prosíííím, nepodpírej si břicho rukama, jak kdyby sis tam přidržovala kopačák!
... přidržování, to snad dělají všechny ...
.
nové moderní album petry hapkové. fotografie se možná objeví i na obalu nového alba!
![]()

další fotografie jsou ještě lichotivější ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.