už to neni taková hitparáda koukam

už to neni taková hitparáda koukam

Ještě nedávno vypadala super
.
a kdo to je?
Reese W.
41 let ![]()
Generátor náhodného textu se potřetí oženil, den před Andejem.

Tady to má ovšem větší styl ![]()

omg
byla jsem zvědavá, zda překročí vlastní stín a tak...ne.
to ma jako na tech zadech prilepene???
čekala jsem hezčí šaty, Babišová se jinak oblíká skvěle, Andrej dobrý
to panděro taky chtělo vycvičit nebo stáhnout

já bych řekla, že ty šaty jsou hrozné. ne že "bych čekala hezčí". čekala bych aspoň pěkné šaty. na to, že jí je šili na míru, teda fakt nic moc, hlavně ty klapky přes prsa. a průhledy přes boky....a ten závojík uchycený za růžek
učesaná naučesaná (přijde mi, že účes povolil, což nechápu, protože jindy má lokny načesané jak ze salonu drží jak helvétská víra). velkék zklamání pro mě ![]()
Jsou dost hrozny, pravda
Chraň mě pámbu kritizovat kohokoli postavu, ale proč se vdává v šatech, které zvýrazní břicho?

řekla bych, že to je ten typický případ, kdy chcete všechno tak dokonalý, až to nějak celý nevyjde :/ šaty jsou fakt úlet, když si vezmu, že určitě mohla mít ledajaký a měla na jejich výběr a přípravu moře času, protože to nebyla svatba s měsíční přípravou.
nebo - je těhotná :-O
Andrej je pred volbama schopnej vseho![]()
A Andrej se musel ženit...![]()
Nebo - je těhotná :-O
To bylo první, co mě napadlo, vypadá to jako těhotenské břicho
.
Andrej je pred volbama schopnej vseho![]()
že by?
mně se totiž ani děsně nelíbí ta kytice, ale jako maskování břicha je naopak velmi vhodná ![]()
Takhle vypadam ted v patem mesici :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.