Garfie no stručný
toto tady jede uz na treti straně ![]()
VIP zjevy
viktorka_od splavu tak to jo asi jsi se spletla pri zminovani a oznacila me.![]()
Popojedem? Agáta Hanychová a její bydlení. No, nazdar!
https://www.super.cz/728905-po-rozvodu-s-jakubem-pracharem-predelala-cely-dum-agata-hanychova-ukazala-vysledek.html
taky jsem si u fotek rikala,ze Agata moc vkusu nepobrala.
notna Nikdy jsem si neuvědomila, jak je podobná Žilkové, až na tom videu. Asi jak stárne, je to víc vidět...
Garfie a hlavně, jak je teď blond
notna mně přijdou nejhnusnější ty závěsný květináče ve stropě nad linkou, zbytek celkem normálka, umělý kytky napletený do zábradlí řekněme drobná výstřednost ![]()
Garfie jj konečně mi připadá i hezká (neže by žilková byla nějaká echt krasavice, ale líbila se mi i docela hezky stárla)
.
notna pozrela som na jej Instagram a pozerám, že v dnešnej dobe si firmy platia asi i antireklamu. Chápem, že sa nedá byť nonstop ideálna, ale tak učesat sa mohla :D

Zarinya to nebylo omylem, nýbrž jsem dala dohromady dvě reakce, to, že se o něj jistojistě 24 a asi ani 2,4h/den nestarala bylo na tebe a to že spekulování "jak to zvládla" je o ničem už tedy bylo na Barbuchu:-D
paktofonika to je "sexy" rozcuch rovnou z postele, ne?:DDD
viktorka_od splavu aha? Ja s takým rozcuchom utekám k hrebeňu. :D
paktofonika poslední tři neděle jsem lepší účes neměla![]()
viktorka_od splavu to hej, ale ty si nenechavas platiť za reklamu krému, ale vlastne asi by si mohla :D
Garfie No mne se ted konecne zda i hezka, jak nema ty napleteny pacesy, co vypadaly jak paruka z travesti show.
paktofonika mně by maximálně mohli platit za to, abych jejich krém ani náhodou nezmínila
Já se před videocallem i učesu a tak a pak na ty kamere vidím jak to postupně degraduje. Ten ( ne) účes, co momentalne mám, vypadá nejlépe z profilu - ofina už je odrostlá a ví bůh, kdy se dostanu ke kaderníkovi. Ještě jsem teda objevila, ze když trochu zatahnu žaluzie, tak to pomáhá. ![]()
continuity
tak to pomáhá určitě, u nás dnes manželská neshoda jen vinou debilního nápadu vytahovat přes den žaluzie + nízké podzimní slunce což ve výsledku vypadá že jsem tak 5 let neumývala okna![]()
viktorka_od splavu no to už taky budu muset.
Ještě jsme furt doma a letos hodně pršelo, tak to taky dost registruji.
Jsem si říkala, že jenom posolichám skla karcherem a na rámy se vykvajznu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my