brrr pro mě by bylo umění tu nohu takhle zvednout ![]()
VIP zjevy
„Lucinka je šťastná. Směje se, chtěla dítě a teď tak svítí radostí. Ale opravdu! Moc po něm toužila. Říkal jsem jí: ‚Lucinko, neblázni!‘. A ono se to nakonec stalo samo,“
Zdroj: https://www.extra.cz/bohus-matus-odhalil-tajemstvi-jejich-kritizovane-lasky-prozradil-jak-lucinka-presne-otehotnela
Kokoska Vktoria vypada super i v tech nic moc dzinach.![]()
A nohu za hlavu by bylo i pro me umeni.![]()
Sweet Potato kde beres silu nato si to cist?![]()
Sweet Potato "To já ne, to samo!"... sakra, co mi to... že by tu řachu, když čtyřletý chlapeček shodil ze stolu láhev kyselých okurek?
Zarinya To je takový odpočinek od koronáče a vlády nemehel. ![]()
To vypadá na další neposkvrněné početí. Asi stojíme na počátku nového věku.
Kokoska David vypadá jak náš Ríša v mých kozačkách ![]()
Sweet Potato ty popisky u fotek jsou boží. "Bohuš Matuš a Lucinka se milují".
Hele a proč slavili Vánoce v říjnu?
tv Nevím, ale prý že když čeká miminko, tak nemůže jíst kapra
(Na co já všechno nekliknu...
)
tv Netuším. Možná tuší, že s miminem nebude ta správná vánoční nálada?
Sweet Potato tv Asi generálka, píšou tam, že si Vánoce za dva měsíce zopakují....
A máš mě na svědomí, čtu všechny odkazy na ty dva, které jsou pod článkem ![]()
Garfie taky jsem neco proklikla, kamarad o Bohousovi rika, ze je to zgruntu hodnej kluk, akorat ze holt tak infantilne mluvi. No nevim, ja bych takovyho hodnyho asi nesnesla.
Kokoska To jsem četla a mnohé další ![]()
Tak kdo zkoušel dát nohu nahoru jako Victoria? Priznejte se ![]()
JankaM ja to nezkousela, páč vím, že doby, kdy jsem to zvládla, jsou dávno pryč ![]()
Teď mi bude vrtat hlavou, jak Lucinka přesně otěhotněla. Stará technika je již překonána, prošvihla jsem něco?
JankaM continuity klidně to zkuste, není to tak hrozné. Povede se vám to podobně. Fígl je v tom, že má pokrčenou tu spodní nohu a ta horní směřuje lehce dopředu, není úplně podél těla. ![]()
Sweet Potato
Teď mi bude vrtat hlavou, jak Lucinka přesně otěhotněla. Stará technika je již překonána, prošvihla jsem něco?
Jsem taky čekala, že se poučím, jak se to teď po novu dělá...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my