VIP zjevy
Já jsem hlavně ráda, že žijeme ve světě, kde se za tyhle rodinné konstelace nikomu nestane nic horšího než nějaký plky v bulváru a na soc. sítích.
Já bych k tématu jen podotkla, že ať si každý dělá, co chce (když nebude porušovat zákony apod.), když nebude ubližovat jiným. To mi v tomto případě nesedí a přijde mi úplně zbytečné. Pokud bych byla vdaná a muž dítě nechtěl/nemohl a třeba bychom se domluvili, že to nějak zařídím, dělala bych to tak, aby to netrápilo jiné. Je sice pravda, že Menzelové může být fuk, co ti muži komu slíbili, ale přijde mi to bezohledné a hnusné. Když už bych v její situaci chtěla dítě s ženatým mužem, tak asi tajně, udělat si ho a nazdar a ne ho pak veřejně zapojovat do "velké šťastné rodiny". Patří do ní i manželky těch otců? Asi těžko. Nebo si v klidu udělat dítě s chlapem, který nikomu nic neslíbil. Není to tak těžké, je jich dost. Ale takhle bych to dělala já, ona to udělala jinak, a i když jsem ráda, že jí v naší společnosti ukamenování nehrozí, nevidím na ní nic obdivuhodného.
Lilly_Ku nekdo ti muze rict, ze zodpovedna za to neni, ale ma to respektovat. Ale spis bych rekla co je komu do toho, je to vzdycky zalezitost tech dvou. Nikdo je k tomu nenutil a je to jen na jejich svedomi.
Já jsem hlavně ráda, že žijeme ve světě, kde se za tyhle rodinné konstelace nikomu nestane nic horšího než nějaký plky v bulváru a na soc. sítích.
![]()
Malenge
Že ona za ty chlapy zodpovědná není, mi přijde nepěkně alibistické.
O kauzách paní Menzelové nevím skoro nic, ale ten potlesk mne překvapil.
Janečkovi a jeho polovičce se netleskalo.
Kokoska tak respektovat by to mela, pokud by ji ten muz rekl, nechci si nic zacit, jsem zenaty....
vim, ze to netvrdis primo ty
nolita jasne, vzdyt je to fakt vec tech dvou. Vedi, do ceho jdou a my houby vime, proc. A taky jsem si nevsimla, ze by na te spolecne fotce byl nekdo uvazany retezem.
Garfie Vychází s bulvárem? Četla jsem jen jeden článek, ale tam ji citovali, že je bulvár obtěžuje a ten syn je nejpronásledovanější dítě. Jsem myslela, že je to její reakce na nějaký konflikt. Já ani nevěděla, že má syna a ona je po něm taková sháňka.
Nikdo by se po něm nesháněl a pes by po něm neštěk, kdyby to sama nezveřejnila.
Ale to by si neměla na co stěžovat, chudák štvaná celebrita... hotová princezna Diana ![]()
viktorka_od splavu
Ale to, ze ti muzi slibili neco nejakym jinym zenam fakt neni jeji problem. To je ciste problem nebo slabost nebo co ja vim tech muzu. Ona neni odpovedna za jejich sliby neklmu uplne jinymu.
přesně napsáno
Tak to mne tedy nenapadlo, když jsem se tu podivovala nad tím, že se Olze Menzelový podařilo utajit, že má ještě jedno dítě, jaký tu kolem toho vypukne moralizování. To jsem ani řešit nechtěla, můj obdiv má za to, že se svou prací a péčí o umírajícího manžela porodila další dítě bez mediálního humbuku.
Ale když už se to tu probírá, tak kdo jsem já, abych mohla soudit? Copak do těch vztahů někdo z nás vidí? Až teď jsem si tedy dohledala, jak to bylo s V. Freimanovou. Tak asi to nebylo jednoduchý, rozchod, když je člověk navíc známá tvář. Ale jestli on se zamiloval jinde, tak ho ani párem volů neudržíš. A z mýho pohledu je ten slabej článek řetězu ten chlap. A možná je všechno, jak má být, pokud vím, V.F. je znovu šťastně vdaná. A dobře, že zjistila, co je člověk, co s ním žije zač, ještě v době, kdy mohla i ona sama začít nový život.
O tom dalším otci nevím nic, ale dovedu si představit, že člověk, který denně čelí pohledu na umírajícího milovaného muže, potřebuje taky kousek štěstí. A když se ukázalo, že se může narodit dítě, tak bych to já v jejím věku považovala za zázrak a novou naději.
Rozdíl mezi Janečkem s Lilou tedy vidím. Nejsem až takovej bulvární sledovatel, ale nepamatuju se, že bychom rodinné soužití Menzelových měli jak na talíři, že by Olga někdy hnusně mluvila o bývalých ženách svých mužů, že by si z toho dělala program.
Naopak, kromě toho prvního dítěte o dalších nevíme nic víc, než jen, že jsou.
Už jsem asi stará a vím, že nic není černobílý, život je barevnej, přináší překvapení, lidi jsou nevěrní, dělaj věci, co by neměli... No a co, jsme jen lidi, všichni, a kdo z nás může přísahat, že se vždycky zachová správně. A co je správně? Správně pro mně, správně pro něj, správně pro bývalou ženu, správně pro to dítě? Každý podle svého svědomí...
PS. Mně taky "ukradla" manžela jiná žena. Ale já se na ní nezlobím, asi měla něco, co já nemám, muž se zamiloval, to se prostě stává, já jsem těžce snášela jen ten způsob, jakým to ukončil.
Ale to je život, nic není navěky a kdyby to tak bylo, tak o čem by byly ty milióny knížek a filmů a obrazů a umění vůbec. A svět by byl nuda.
Sweet Potato tak mezi Janečkem a Menzelovou já tedy rozdíl vidím..nikdy jsem si nevšimla, že by pronášela řeči o jediné nehynoucí lásce a kydala špínu na manžela. U Menzelové byla imho hybatelem touha po dítěti, že si ho mohla pořídit nějak méně kontroverzně je z vnějšího pohledu pravda.
barbucha po Prymulovi na Vyšehradě se taky nikdo nesháněl, dokud to sám nezveřejnil, viď?
viktorka_od splavu
Ale to, ze ti muzi slibili neco nejakym jinym zenam fakt neni jeji problem. To je ciste problem nebo slabost nebo co ja vim tech muzu. Ona neni odpovedna za jejich sliby neklmu uplne jinymu.
Zodpovědná určitě ne. Pokud ale takového muže udělám svým partnerem, stává se to i mým problémem. Ale je to jen moje chápání takové situace. Jak to mají tito konkrétní dotyční je mi jedno.
Na základě této "kauzičky" jsem si uvědomila, že ač teoreticky a dříve jsem se seznámila s polygamií ve smyslu mít více žen, v životě jsem se setkala jen s ženami, které měly a žily zároveň se dvěma muži. Muže se dvěma ženami jsem nepotkala /nemyslím manželka a milenka/. Mi to přijde docela zajímavý.
Co má společnýho Prymule s tím, že dokud nevrzla ten příspěvek na instagram (nebo kam), tak vo tom nebylo nikde ani slovo? Pokud by měl bulvár jen podezření (a zájem), už vo tom píšou jak vzteklý dávno, byť jen s dohadama (což jim většinou bohatě stačí). "Má Menzelová třetí dítě?" "Kde schovávají chlapce Menzelové?" "Utajený porod!"
notna jako že ti muži o sobě věděli, a byli s tím srozuměni? Pokud to myslíš takto, tak z druhé strany tu máš třeba Ratha, tam o sobě tuším taky obě vědí. Nebo myslíš společnou domácnost?
barbucha Jen se mi zda, ze nekdy fakt nemusis cpat neco na verejnost a stejne na to nekdo prijde a zpenezi to. A musi nekdo hledat a číhat, projizdet ten IG treba.
notna Já jo. Mám známou, starou jak já, tak už je to za ta léta všechno nějak urovnaný. Kdysi, když měla kluka asi tři roky, jí umřel muž, nehoda v práci. Ona měla kolegu, ženatýho, s ním i jeho paní se stýkali, když byl ještě její muž naživu, byli z jedný party kolem lyží. Tak ten kolega jí začal pomáhat s těmi chlapskými věcmi, no zvrtlo se to, provalilo, manželka ho vyhodila, on se k tý mý známý nastěhoval.
Pak mu to zas nedalo, usmířil se se ženou a nastěhoval se zpátky domů. A chtěli to manželství upevnit dítětem. A nešlo to. Zjistilo se, že ta jeho žena děti mít nemůže. A zase tam nastaly hádky, dusno, zase došlo na útěk k milence, té mé známé.
Asi rok se tak nějak o něj obě přetahovaly, až se nakonec domluvili všichni. Je to jak z blbýho filmu, ale vyměnily si byty kousek od sebe, ta první porodila dalšího syna, kterýmu je teď 29, kluk bydlel s ní, ale víkendy a často i další dny trávil u táty a tety, táta tak nějak bydlel v obou domácnostech, ty ženský spolu normálně vycházely, jezdili všichni spolu na dovolenou, trávili společně vánoce, nějak se to utřepalo k všeobecné spokojenosti. A teď budou už brzo obě díky tomuhle klukovi babičkami. (Ten starší odjel studovat do USA a zůstal tam)
A po těch letech už úplně zapomínám, jak to tenkrát bylo zamotaný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my