viktorka_od splavu ja se dneska taky oken lekla,pritom od dovolene jsem je myla dvakrat.![]()
A zaluzie u nas stejny problem.Ja bych je mohla mit stazeny furt.A v tu ranu neni ani zadny prach.![]()
viktorka_od splavu ja se dneska taky oken lekla,pritom od dovolene jsem je myla dvakrat.![]()
A zaluzie u nas stejny problem.Ja bych je mohla mit stazeny furt.A v tu ranu neni ani zadny prach.![]()
Zarinya no ne já je právě furt vytahuju. muž by je klidně nechal zatažený a kdyžtak si rožnul. tak si naběhnu no..
prach neuznávám, ale asi jsem s tím sama. přitom na HO by mohla být taková pohoda...![]()
viktorka_od splavu aha tak u nas opacne,ja rada sero a slunecni paprsky pres zaluzie.
Popojedem? Agáta Hanychová a její bydlení. No, nazdar!
https://www.super.cz/728905-po-rozvodu-s-jakubem-pracharem-predelala-cely-dum-agata-hanychova-ukazala-vysledek.html
Tak to dopadne, kdyz se nekdo snazi z funkcionalismu najednou udelat Provence (nebo boho, ci co ted mezi bydlenkama frci), je to des.
Já se před videocallem i učesu a tak a pak na ty kamere vidím jak to postupně degraduje.
Se na videocally takhle fintis, jo?
Ja kolegy oblazuju starou mikinou a mastnym drdolem.
Jen na tiskovky vlady si vzdycky vezmu brejle, aby nebylo videt, ze jsem nenamalovana, a mam tady pripravenej epesni svetrik, kterej vzdycky natahnu k tem teplakum a po skonceni tk ho vzdycky sundam, slozim a necham na priste.
razorblade jenom s klientama ![]()
S kolegy si zas měnim pozadí podle nálady. Už to začínají rozlišovat, kdy se mnou nebude uplne sranda.
continuity Já si teď dala nějaké halloween pozadí na online hodinu a japonštinářka se asi po půl hodině osmělila a zeptala se, jestli mi fakt doma visí mrtvá černá kočka. ![]()
Garfie A visí?![]()
No jak bych vám to...![]()

Garfie zeptat se na tetičku jí bylo žinantní, tak se zeptala na kočku?
Kokoska Myslim, ze misto teticky jsem byla ja, ale nastesti jsem se neprohnala tou zdejsi appkou! :-)
Garfie nojo, tetička je fikaně uprostřed. Aspoň jsi té dámě nezpůsobila šok, mimochodem asi nezná rčení o kostlivci ve skříni?
Kokoska Příště se jí zeptám, to se určitě nějak příjemně zvrhne! Dneska jsem se neprozřetelně zeptala, jak se řekne miska. ![]()
Garfie proč neprozřetelně, byl to problém?
Kokoska určite na to majú aspoň desať výrazov ![]()
Kokoska
přesně jak říká Mrakoplas, vůbec nemají jedno hezké slovo, ale záleží na velikosti a na tom, k čemu se obvykle používá, děsný!
Ach, jak je zodpovědný.

Sweet Potato ach boze...Ja na tohle nadeleni uz zapomnela...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.