Ja si treba u te pravnicky na tw precetla duvod, proc nekteri ti uchylove z V siti dostali jen podminky... no tak protoze se to tak dela, nikomu se vlastne nic nestalo (fyzicky) a protoze exemplarni tresty se u nas nesmi pouzit...
VIP zjevy
rasaNori Myslím, že se ještě operuje s tím, že to vlastně nebyly mladičký holky pod zákonem?
Mně hlavně přijde úděsný to Bohušo Matušovo vyjadřování, zejména veřejný a detailní propírání jejich sexuálního života. Kdy se spolu jen pomazlili, kdy na to vlítli (samozřejmě s ohledem na zákon, ha ha), kdy "jí udělá" další dítě... se mi z toho zvedá kufr. Dyk jde eště furt vo nezletilou!!
Jako její rodič bych mu roztrhla hubu hákem. Úchylný to je!
Malenge Lucie Hrdá se těmhle případům (domácí násilí, zneužívání...) věnuje a myslím, že udělala a dělá hrozně moc. Rozhodně za ní není nějaký osamocený nepodložený výkřik.
Ony jsou dost nízké tresty i za "klasické" znásilnění, takže podmínky v takovýchto případech nejsou výjimečné a vlastně "logické".
Uzel, Lucinka, tresty za znásilnění ... tam je toho špatně tolik, že to do příspěvku v diskuzi ani nejde vmáčknout
.
U Dědka na primě byl Honza Vojtko, poslouchala jsem na YT jeho přednášku Vztahy jsou fuška. Doporučuju. Ono to tak vzdáleně souvisí a teď mi to naskočilo, i když je to asi vzhledem k diskusi mimo - pardon.
https://www.youtube.com/watch?v=YCRAd8Cegdo&t=3877s&ab_channel=Neurazitelny.cz
já ho poslouchala tady, on je trošku zvláštní, ale fakt má výborný přednášky
Torrah ano, to je přesně to, o čem jsem psala. Jo, je zvláštní, ale mě se jeho styl moc líbí. Moc to neobchází, říká věci na rovinu, je racionální. Já u toho uklízím nebo vařím a ani nevím, že něco dělám, mám to moc ráda. Ondruškovou taky takhle poslouchám, to je podobný svéráz, jen ženský.
Mirka ty přednášky na Neurazitelny jsou vůbec skvělý povětšinou
Torrah jj![]()
Tyjo, tak uz vim, proc Krnacova mela v lete takovej divnej uces
byla to paruka
razorblade Ježíš, chudák. ![]()
razorblade Taky jsem to četla, chuděra :-(
razorblade Rikala jsem manzelovi, jak ji ten novy uces neslusi a mozna jsem to byla ja, kdo to tehdy dal sem
achjo.
Taky jsem to včera zahlidla a politovala. A už po nekolikate mě napadlo - znám osobně poměrně dost vrcholových politiku (většinou z komunálu teda) a strašná spousta z nich má vážně zdravotní problémy podobného charakteru. Možná náhoda, ale já myslím, ze tenhle typ práce tomu asi moc nepřidá ![]()
Špatný svědomí...
Za Krnacovou se to nehodi
Ale dovolim si upozornit na Karlose a Lelu.
Dneska ramo na me na fb vyskocila nejaka reportaz o bohusi matusovi a lucince... bylo to ve skupine odporu proti zdrobnelinam, protoze matus tam perlil... lucince kupuje mlicko, a dite ma hladik... z mobilu mi nejde hodit odkaz.![]()
edit: tak jde, jen pro silne povahy...
barbucha já bych teda oponovala, špatný svědomí si nemyslím že by měli - ale strach, strach to určitě často
Souhlasim. A vědí proč ![]()
ááááá

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my