U Mynářové mne udivuje, že jsou nejlepší kamarádky s Witowskou. Jako jasně, znám je jen z médií, ale Witowska na mě působí jako inteligentní, decentní, prostě úplně jinej level.
VIP zjevy
Tak Betty nevedela jsem, ze Balmain sije i pyzama.
notna a Witowska taky rika, ze jsou kamaradky?
Kokoska kedysi sa k tomu vyjadrila:
„S kým kamarádím, je čistě moje věc a v práci mě to nijak neovlivňuje. Kamarády neopouštím kvůli tomu, že si o nich někdo začne myslet, že svatbou udělali krok vedle. Kamarádím se s Alex, ne s panem Mynářem. Pro mě je a vždycky byla fajn holka. Slušná, hodná, se sociálním cítěním,“ řekla Světlana Witowská.
paktofonika aha
Monacká Charlene se asi podrobila lobotomii ![]()

barbucha To vypada na rozvod a nejaky poradny gesto! Jakoze nekdo se necha tetovat, jinej ostrihat!
Jo, je to takovej statement účes... v každým případě k tomu všemu zlatu mi punk moc nejde. A o slušivosti by se též dalo s úspěchem pochybovat.

A když už jsme tak u těch vlasů z nejvyšší společnosti, tak tohle mě taky nepřestává fascinovat. Kadeřník je v karanténě?!

barbucha to me se zas Charlene líbí. na rozdíl od té druhé pani. Vždyť jsou to vlasy, dorostou.
Určitě dorostou. Ale ke stylu první dámy, většinou bohatě ověšený zlatem a diamantama a v modelech nejdražších značek, se mi tenhle účes prostě moc nehodí.
A není to už taky trochu out, vyholit si půlku lebky? To už neni běžnej undercut přece.
barbucha jako moc jí to nesluší, to je fakt... ale ten kontrast vlastně všeho se vším mi připadá docela cool...
barbucha ma to prostě dobře ostříhaný. Já jsem, co se vlasů týče, celkem experimentátor, takže nám pochopení.
No, když už, tak bych naopak přivítala nějakej střízlivější model
ale to je, samozřejmě, jen věc názoru.
Já bych, se svým šedivým ježkem, taky měla mít pochopení, ale nějak mi to nejde ![]()
barbucha
Hele, tohle se mi na hlavě dělá samo, už jsem to chtěla řešit, ale jestli je to znakem vyšší třídy, tak si to ještě nechám - myslím tu vyzobanou slunečnici s tím žlutým roštím ![]()
Vyzobaná slunečnice je holandská královna
ale asi jí fakt kadeřník zdechnul nebo co.
barbucha Jo tak to pardón
ale to nic nemění na tom, jak se tu občas protočí, že mít její možnosti a zdroje, tak se s tím dá něco udělat.
Já tak leda pěknou paruku u vietnamců, mají teď i hezký růžový ![]()
to nic nemění na tom, jak se tu občas protočí, že mít její možnosti a zdroje, tak se s tím dá něco udělat.
No právě.
barbucha Charlene je snad nejnesympatictejsi ze vsech royals, ktery ja znam. Naopak Maxime jsem schopna odpustit vsechno. Kvuli jejim barevnejm modelum dokonce sleduju jejich kralovskej instagram :D
Jennyfor docela trapas nazyvat nekoho vyzobanou slunecnici jen na zaklade jedny hodne nelichotivy fotky, nemyslis, mladistva krasko?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my