VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 00:01
Reakce na Karja:

barbucha Hmm, to je neco pro Ladu Hrusku, kdyz nemas rousku, dej si na ksicht spodary!

​Neblbni, tohle přece nemůžou bejt její spoďáry

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 07:12

Aranel jen jednu posledni. Ale byla jen v uvodu. Pak sel pachat dobro a ja to vypnula. Prima reality show proste neumi

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 09:02

A já včera zaslechla kousíček top staru nebo jak to jenom ... a prej už Lucinka porodila! Tady ticho po pěšině, co se to děje? 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 11:29

Malenge já to zahlídla včera na seznamu, ale udělalo se mi z toho lehce nevolno. Fakt by mě zajímalo co se té holce odehrávalo v hlavě, že do toho šla. 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 11:34

Bowle v hlavě?

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:02

continuity no já prostě nechápu co na něm vidí a že si s ním udělala dítě.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:10

Bowle ja teda Bohusovi nijak nefandim,  ale nejak nechapu tu otazku co na nem vidi. Neco asi jo, asi se ji libi? Ma ho rada? Pritahuje ji? 

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:11

Bowle taky nechápu. Už jsem nějak došla k pochopení toho, že mladé krásné (okolo 25) uhrane nějaký ten pan (senior) umělec, ti Menzelové, Gottové a podobná sorta. Jenže ti mají profesní úspěchy, obdiv, prachy, tam se mnohé dá přehlížet. Ale hezká holka v 15, aby si nabrnkla/nechala se sbalit nějakým slizkým o skoro 30 let starším ve všech ohledech průměrným individuem a o 2 roky později mu porodila dítě, uaaaaaa  to nedám, ani kdybych chtěla, fakt mi to hlava nebere.

Online Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:14

Bowlerozhodně na něm něco vidí, nakonec každej člověk je pro někoho přitažlivý a najde si svůj protějšek

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:18

Malenge tak se ji asi nezda slizkej. Treba se tvuj muz taky nekomu zda slizkej a pta se,  jak s nim muzes byt...fakt nemusi kazdej pritahovat kazdyho ne?

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:23

ice to samozřejmě nemusí, jen jsem vyjádřila souhlas s názorem Bowle . Ta slečnu nechápe a já jsem na tom stejně, nějak se nemůžu zbavit dojmu, že tam je něco patologického, děsí mě její výrazy na mnoha společných fotkách, jak on ji drží jak v zajetí apod. Ale to je můj problém. Třeba je šťastná, budu jí to přát.

Online Kokoska
34703 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:30

Karja ale hned tanga?

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:36

ice mně je jasný, že na něm něco vidí a že se asi mají rádi. ale nemůžu si pomoct, přijde mi to úchylný, vždyť ta holka ještě ani není plnoletá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:38

Bowle nejúchylnější mi přijde ten způsob, jakým se o ní vyjadřuje. To celé ještě posouvá o několik úrovní hlouběji.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:52

Evaeva jo, že jí za maturitu udělá další miminko, nebo co to plácal.. 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 12:55
Reakce na Evaeva:

Bowle nejúchylnější mi přijde ten způsob, jakým se o ní vyjadřuje. To celé ještě posouvá o několik úrovní hlouběji.

​Jo, že až odmaturuje tak jí udělá další mimino. A jak ji na fotkách drží jak ve svěráku

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 14:11

ice tak ať na něm vidí co chce, i kdyby vypadal jako Sean Connery na tom nic nezmeni. v našem kulturním okruhu není běžne, aby 15 letá děvčata rodila děti 40 letym chlapům a já bych byla docela ráda, aby to tak zůstalo, protože pro ty ženy obecně to má obvykle celoživotní dopady. nejsme ve středověku ani nekde Africe. 

Takže, že se to hejtuje, je podle mě úplně v pořádku. 

Online Kokoska
34703 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 14:18

razorblade ja nemam silu na to koukat, videla jsem jen nejaky upoutavky. Nejdriv dela chudyho, aby si to jako zkusil, a pak rozdava penize. Mne to prijde trapny. Kdyz chce dat nejaky prachy potrebnym, tak at to udela potichu a rychle a ne s takovou pitomou na odiv vystavovanou dramatickou laskavosti a dobrotou.

Online Kokoska
34703 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 14:22

Klara jeste jsem nevidela fotku, kde by se divali na sebe, nebo se dokonce ona na nej usmivala. Vzdycky tak nejak krecovite kouka nekam mimo. A ty jeho oci ve mne fakt dobry pocity nevzbuzujou, at se to treba jinym libi nebo ne.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 14:42

continuity ted po internetech koluje rozhovor dvtv s uzlem, kde prej pousti do sveta vyblitky typu: kdyz ja 14letou holku nekdo pokrikuje, ze ma velky prsa, musi si na to zvyknout. Apod. Nemela jsem silu na to si to poustet, asi bych neuhlidala obsah svyho zaludku. Takze v takove zemi zijem. Dokresluje to i tento tweet jedne advokatky...