711990 to u novorozence fakt potesi
VIP zjevy
mnum no presne, na svyho at si plive, ale na pokoji sme byly 3. No je to marny s nekterejma lidma.
Já mám tu Báru ráda, i to co dělá, např. ty knihy rozhovorů s lékaři, její altruismus, nekonvenčnost, ale to obočí je fakt mooc, škoda
zlatahouba kdyz takhle vypada na fotce, ktera toho pulku pozere, nazivo to musi byt brutalni![]()
Já si totiž myslím, ze antivax rodič bude k tomu hledat vhodného pediatra, který mu trochu půjde na ruku. Když budeš mít pověst, že s tebou nejsou žerty, co se očkování týká, tak se ti vyhnou.
ehm, naše má v hodnocení na internetu jednu hodně negativní recenzi, ze někomu řekla, ze mu dite bez očkováni může umřít, jestli vona si to tam nakonec nenapsala sama!!!!
zlatahouba viktorka_od splavu Husté obočí se mi líbí, ale toto už je poněkud příliš.
Potrefenáhusa To mi řekla maminka jedné mojí kamarádky, dětská lékařka! Prý jestli chci své dítě zabít...a to šlo prosím o čistě akademickou debatu a nepovinné očkování! ![]()
Jinak náš doktor má taky nic moc hodnocení, lidem vadí, že neordinuje v plášti, ale ve flanelové košili například.
Ta už se dočista pomátla s tím mejkapem. A ty řasy! ![]()
Ech...

barbucha Hmm, to je neco pro Ladu Hrusku, kdyz nemas rousku, dej si na ksicht spodary!
Asi to po ránu ve spěchu prohodila ![]()
barbucha To vis, tak.tahle vstava ve 4, ne? To je.hned!
není to škraboška na maškarní?
barbucha řekla bych, že nic lepšího už dnes neuvidím ![]()
barbucha a sakra![]()
![]()
Ehm... pro fajnsmekry... Janecek prave exhibuje v nejaky reality show na prime
a ma tam i svoji stastnou rodinu![]()
razorblade Všechny tři manželky? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my