jinx to je taky narocny. Tam musis vystupovat sebevedome a neotresitelne uz od zacatku
VIP zjevy
razorblade jako trema byla... ale zas si to nepredstavuj jak z filmu, ono, kdyz je soudkyne kruta s kvetakem na hlave, nadvahou a v korkacich, tak sebevedomi naroste :)
razorblade spis presne ten udiv, ty jo, co ja tady delam... aha, vlastne jsem pravnik :)
jinx on ten pocit "co ja tady delam" ma asi kazdej u urcitejch profesi, krome takovejch tech opravdu cilevedomejch jedincu, kteri se na to pripravujou od skolky. :D Ja treba byla poprvy nervozni i kdyz jsem se pripojovala na vladu pres ten webex - ze mi to spadne, ze za mnou bude slyset nejakej blbej zvuj, ze mi pres ten mikrofon nebudou rozumet...
razorblade jj obcas jsou takova ta poprve, na ktera se nezapomene :)
Luna Ja to ctu jednim okem, ale ty ses zeovna tak hrozne hezka. To je takovy ujety, nebo jak to popsat, delat mindraky z niceho tak vzhlednejm lidem. Mama teda ma ke mne porad nejaky pripominky, u nas se razi heslo, ze kritika je asi zadouci a kazdej ji chce slyset nebo ja nevim. Ale moc si z toho nedelam;-)
Karja To byla dedicna posahanost. Moje mati byla podle me fakt superkrasna, ale rikali ji, ze by mela nosit na hlave pytel a udelali z ni nervove labilniho magora. Takze ja jsem prvni generace, co to zlomi!
Moje dcera je tak strasne krasna, fakt jsem z ni hotova
a rikam ji to denne.
Luna Husty! No jsem na tebe pysna teda!
...to je krásný!..![]()
Catherinne tak to je pro mě taky strašidelná představa!!!
jinx razorblade to jsou takový až iniciační zážitky. Pro mě to bylo první otevření břicha. A pak první velká operace od začátku až do konce. A když myslím od začátku, tak od diagnózy po poslední steh. Tu ženu doteď potkávam a velmi se ke mně hlásí, ta operace jí zjevně hodně pomohla.
Luna taky dceri rikam, ze je krasna
a ona fakt je!
Moje mama byla podle me strasne krasna, hodne tmavy typ s vyraznymi rysy a mama ji rikala, ze je cikane a neni tak hezka jako segra. No a ona to prenesla na me.
Garfie to je teda nepříjemný nečekaný dobrodrůžo... držím palce!
Já mrkla na tu Andulu a ona si fakt není vůbec podobná.

eeny-meeny není prave, já bych ani na ty fotce nerekla, ze je to ona
Potrefenáhusa Ona měla prý nějaký instadetox, tak třeba to mělo i jiný důvod...
To s rodiči je smutné.
Ale skromnost stranou! Obdivuju, že vy doktoři dokážete koukat a sahat na ta nemocná, raněná, rozřezaná těla, hnisy, nádory, krev, orgány, bolest... To všechno vyžaduje určitou sílu nebo kapacitu, kterou absolutně nemám. Dělá se mi úzko z některých vlastních povrchových ran, natož pak na jiných (i zvířatech). Když má maso moc tvar zvířete, nedávám to ani v kuchyni. A to si myslím, že na tom nejsem zdaleka nějak hrozně, neomdlívám, bolest snáším asi přiměřeně. Takže kdyby se rodili jen lidi jako já a žádní jako ty... Prostě mám velkou úctu k tomu, že na to vy doktoři (a zdravotní sestry a další zdravotnické profese) máte náturu, že jste se s tím narodili, trefili a prošli jste tu školu. Co vím, tak tohle vnitřní nastavení moc překousnout nejde, když to nemáš, znám holky, co s medicínou sekly, když došlo na pitvání. Přitom potenciál tam určitě byl a vybraly si to samy.
dynda hmmm. Nikdy jsem o tom nijak do hloubky nepřemýšlela. Nebyl to ani žádný dlouhodobý cíl. Celou střední jsem víceméně neveděla, co se sebou a napadlo mě to na v podstatě na poslední chvíli před podáváním přihlášek na VŠ, najednou, z ničeho nic, ale od té chvíle jsem byla víceméně přesvědčená, že je to správně. A to naštěstí trvá dosud, víc myšlenek jsem tomu pak už nevěnovala. Konec off topic, na mně a ranní vstávání s dětma je už pozdě...
eeny-meeny ja uz ji nejakou dobu nesleduji, slovo "pááááťuli" mi zaclo zpusobovat tik, jeji designerske pokusy uzkost a mnozstvi zbytecnych kramu v baraku strach o planetu. Nepoznala bych ji.
jinx jo, to se vybírá ušlechtilý jméno a pak je to furt Páááťťťťoooo...strašně mi to rve uši, tak se kouknu občas. Mikádo ji slušelo víc.
Catherinne ja ji ted na chvili dala follow, tak uvidim, jak dlouho to vydrzim. Ano, souhlasim, mikado ji slusi, v tech dlouhych mi prijde tuctovejsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my