VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 18:16

jinx to je taky narocny. Tam musis vystupovat sebevedome a neotresitelne uz od zacatku

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 18:20

razorblade jako trema byla... ale zas si to nepredstavuj jak z filmu, ono, kdyz je soudkyne kruta s kvetakem na hlave, nadvahou a v korkacich, tak sebevedomi naroste :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 18:20

razorblade spis presne ten udiv, ty jo, co ja tady delam... aha, vlastne jsem pravnik :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 18:29

jinx on ten pocit "co ja tady delam" ma asi kazdej u urcitejch profesi, krome takovejch tech opravdu cilevedomejch jedincu, kteri se na to pripravujou od skolky. :D Ja treba byla poprvy nervozni i kdyz jsem se pripojovala na vladu pres ten webex - ze mi to spadne, ze za mnou bude slyset nejakej blbej zvuj, ze mi pres ten mikrofon nebudou rozumet...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 18:35

razorblade jj obcas jsou takova ta poprve, na ktera se nezapomene :) 

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 19:35

Luna Ja to ctu jednim okem, ale ty ses zeovna tak hrozne hezka. To je takovy ujety, nebo jak to popsat, delat mindraky z niceho tak vzhlednejm lidem. Mama teda ma ke mne porad nejaky pripominky, u nas se razi heslo, ze kritika je asi zadouci a kazdej ji chce slyset nebo ja nevim. Ale moc si z toho nedelam;-)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 19:45

Karja To byla dedicna posahanost. Moje mati byla podle me fakt superkrasna, ale rikali ji, ze by mela nosit na hlave pytel a udelali z ni nervove labilniho magora. Takze ja jsem prvni generace, co to zlomi! Moje dcera je tak strasne krasna, fakt jsem z ni hotova a rikam ji to denne.

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 19:46

Luna Husty! No jsem na tebe pysna teda!

Offline Miru
16654 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 19:59

Luna 

...to je krásný!..

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 20:02

Catherinne tak to je pro mě taky strašidelná představa!!! 

jinx razorblade to jsou takový až iniciační zážitky. Pro mě to bylo první otevření břicha. A pak první velká operace od začátku až do konce. A když myslím od začátku, tak od diagnózy po poslední steh. Tu ženu doteď potkávam a velmi se ke mně hlásí, ta operace jí zjevně hodně pomohla.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 20:22

Luna taky dceri rikam, ze je krasna a ona fakt je! 

Moje mama byla podle me strasne krasna, hodne tmavy typ s vyraznymi rysy a mama ji rikala, ze je cikane a neni tak hezka jako segra. No a ona to prenesla na me.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 20:39

Garfie to je teda nepříjemný nečekaný dobrodrůžo... držím palce!

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 20:58

Já mrkla na tu Andulu a ona si fakt není vůbec podobná.

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 21:30

eeny-meeny není prave, já bych ani na ty fotce nerekla, ze je to ona 

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 21:55

Potrefenáhusa Ona měla prý nějaký instadetox, tak třeba to mělo i jiný důvod...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 22:14

marieu 

To s rodiči je smutné. 

Ale skromnost stranou! Obdivuju, že vy doktoři dokážete koukat a sahat na ta nemocná, raněná, rozřezaná těla, hnisy, nádory, krev, orgány, bolest... To všechno vyžaduje určitou sílu nebo kapacitu, kterou absolutně nemám. Dělá se mi úzko z některých vlastních povrchových ran, natož pak na jiných (i zvířatech). Když má maso moc tvar zvířete, nedávám to ani v kuchyni. A to si myslím, že na tom nejsem zdaleka nějak hrozně, neomdlívám, bolest snáším asi přiměřeně. Takže kdyby se rodili jen lidi jako já a žádní jako ty... Prostě mám velkou úctu k tomu, že na to vy doktoři (a zdravotní sestry a další zdravotnické profese) máte náturu, že jste se s tím narodili, trefili a prošli jste tu školu. Co vím, tak tohle vnitřní nastavení moc překousnout nejde, když to nemáš, znám holky, co s medicínou sekly, když došlo na pitvání. Přitom potenciál tam určitě byl a vybraly si to samy.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 22:39

dynda hmmm. Nikdy jsem o tom nijak do hloubky nepřemýšlela. Nebyl to ani žádný dlouhodobý cíl. Celou střední jsem víceméně neveděla, co se sebou a napadlo mě to na v podstatě na poslední chvíli před podáváním přihlášek na VŠ, najednou, z ničeho nic, ale od té chvíle jsem byla víceméně přesvědčená, že je to správně. A to naštěstí trvá dosud, víc myšlenek jsem tomu pak už nevěnovala. Konec off topic, na mně a ranní vstávání s dětma je už pozdě...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 06:25

eeny-meeny ja uz ji nejakou dobu  nesleduji, slovo "pááááťuli" mi zaclo zpusobovat tik, jeji designerske pokusy uzkost a mnozstvi zbytecnych kramu v baraku strach o planetu. Nepoznala bych ji. 

Offline Catherinne
10787 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 09:52

jinx jo, to se vybírá ušlechtilý jméno a pak je to furt Páááťťťťoooo...strašně mi to rve uši, tak se kouknu občas. Mikádo ji slušelo víc. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 09:55

Catherinne ja ji ted na chvili dala follow, tak uvidim, jak dlouho to vydrzim. Ano, souhlasim, mikado ji slusi, v tech dlouhych mi prijde tuctovejsi.